Denní horoskop VAH na 11. 4. 2022

Váhy 11. 4. 2022

I když se vám v práci daří, Váhy, pravděpodobně si to na vás vybírá fyzickou a emocionální daň. Můžete trpět mírnými potížemi souvisejícími se stresem, jako jsou bolesti hlavy. Možná je čas na dovolenou. I když se vám v nejbližší době nepodaří odjet, může vám pomoci už jen to, že na výlet budete myslet a plánovat ho. Naplánujte si cestu na místo, kde víte, že se budete cítit uvolněně a budete se bavit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste svému milostnému zájmu projevili opravdovou vřelost. Jste experti na nádherná romantická gesta, ale někdy zapomínáte na objetí nebo významné pohlazení, které by jim dalo najevo, že vám na nich opravdu záleží. Problém je v tom, že jste tak citliví, že nesnesete sebemenší náznak odmítnutí. Odhoďte tyto obavy stranou a otevřete své srdce!

Práce

Vaše sebepojetí je otřeseno díky těm, kteří se vás snaží ovládat pomocí své moci. Buďte sebevědomí a nedovolte druhým, aby měli navrch - zejména proto, že víte, že máte pravdu. Neustupujte, i když tlak bude velký.

Peníze

V tomto týdnu může vaše citlivá povaha toužit po penězích na jemnější věci v životě, jako je hledání krásy a pravdy. Vaši pozornost však přitahují vaše minulé životy a karma, kde možná budete potřebovat provést nějaké léčení. Mezitím je vaše živobytí mnohem komunikativnější. Čím více toho řeknete, zejména tím správným způsobem, tím více jste schopni vydělat.

Zdraví

Na jedné straně vidíte mnoho svých silných stránek a máte ze sebe dobrý pocit. Na druhou stranu cítíte, že vás táhne dolů jedna nepříjemná věc, kterou se vám nepodařilo vyřešit. Pokud se budete i nadále srovnávat s ostatními, vytvoříte si skutečný problém. Pokud využijete pozitivní stránky ke konfrontaci s negativními v sobě, máte šanci na skutečný průlom. Snažte se udržet v centru pozornosti prostřednictvím aerobního cvičení, abyste si rozproudili čerstvou krev.

Přečtěte si také