Denní horoskop VAH na 11. 5. 2022

Váhy 11. 5. 2022

Dnes vypadáte obzvlášť přitažlivě, Váhy, a to dělá divy s vaším sebevědomím. Všimnou si toho i členové vaší domácnosti. Pravděpodobně se vám však chce spíše zůstat doma než jít ven. Pokud chcete, aby si romantický partner všiml, jak vypadáte, možná by bylo dobré pozvat ho na návštěvu k vám domů. Budete moci zůstat doma a přitom vás bude obdivovat ten, koho nejvíce milujete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se vám nedaří sebrat potřebné nadšení a vyrazit na rande. Astrální konfigurace naznačuje, že byste mohli mít pochybnosti, váhání a výhrady na poslední chvíli. Možná dokonce zjistíte, že váš potenciální zájemce o lásku má k životu přístup starší, než je jeho zdánlivý věk. Pokud však půjdete, budete se cítit úžasně bezpečně a opečovávaně.

Práce

Lidé vás následují. Poslouchají vás, protože vědí, že máte co říct a že to, co říkáte, je pravda. Ujistěte se, že váš směr je správný a že lidem dáváte upřímné rady a informace.

Peníze

Tento týden máte podporu vesmíru, který ovlivňuje vaši oblast spojenou se zahraničními cestami a vyšším vzděláním. Ačkoli to může znít neintuitivně, možná se budete muset podívat daleko od místa, kde se nacházíte, abyste vydělali více peněz. Zkoumání zahraničních trhů pro vaše zboží a zahraniční investice pro úspory vám pomohou diverzifikovat vaše portfolio a v dlouhodobém horizontu vydělat více. Naučit se nový jazyk pomůže při komunikaci.

Zdraví

Následujících šest měsíců bude výrazně ovlivněno současným planetárním uspořádáním. To, co iniciujete nyní, určí, kdo a co bude vaším životem v následujících týdnech - ale nebojte se! Jde jen o to, abyste věnovali pozornost tomu, na čem záleží, a neignorovali to, co je skutečně důležité. Stačí se zaměřit na své oblíbené priority, jako je zdraví, práce a dobré vztahy s ostatními, že?

Přečtěte si také