Denní horoskop VAH na 12. 1. 2023

Váhy 12. 1. 2023

Váhy, tento den není vhodný pro hloubkový výzkum jakéhokoli druhu, ať už se jedná o intelektuální téma nebo o sestavení nového počítačového systému. Vaše mysl není tak soustředěná jako obvykle a dočasně pro vás může být obtížné pochopit nové koncepty, se kterými jste se dosud nesetkali. Není to žádná úlitba vaší inteligenci, jen jeden z těch nejasných dnů, které máme všichni. Zítra by mělo být vše opět normální.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z tohoto dne vám přináší možnost velkého úspěchu v romantických a partnerských záležitostech. Jelikož nemáte tendenci se do ničeho hrnout bez zbytečné péče a pozornosti a k lásce a vztahům přistupujete prakticky, bude pro vás toto období velmi přínosné. Někdo, s kým se dnes sblížíte, také sdílí váš způsob myšlení. Vy dva byste mohli tvořit skvělý tým.

Práce

Dotěrný spolupracovník se vám může zdát jako hrozba, ale při bližším zkoumání zjistíte, že pokud s ním budete spolupracovat, dosáhnete ve skutečnosti poměrně velkého úspěchu. Není třeba vnímat druhé jako nepřátele, když jsou ve skutečnosti spojenci.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete – můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo vaši zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Proč se na dnešní tranzit díváte tak tázavě? Vaše emocionální já je právě teď velmi aktivní způsobem, který běžně nezažíváte. Vyjádřete toto překvapení. Tancujte, hýbejte se, běžte do schodů a nechte ze sebe vyprchat energetické třenice, které se mohou ve vašem těle v důsledku těchto vibrací vyskytovat. Neblokujte se odsuzováním, jen nezapomeňte dát průchod svým smíšeným pocitům krátkými, rychlými fyzickými výlevy.

Přečtěte si také