Denní horoskop VAH na 12. 2. 2023

Váhy 12. 2. 2023

Váhy, dnes můžete pociťovat jisté omezení, které vám brání v realizaci vašich současných plánů. Může se stát, že se vaše mysl cítí neklidná a že se nemůžete dočkat, ale je tu pocit disciplíny a opatrnosti, který vás dráždí a nabádá vás, abyste zpomalili. To by nemusel být špatný nápad. Disciplína a pevná vůle mohou být přesně ty věci, které potřebujete, abyste se dostali tam, kam máte namířeno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebuďte příliš znepokojeni, pokud se vám někdo z vašich blízkých bude zdát méně temperamentní a celkově mírnější než obvykle. Současný planetární aspekt vás oba vybízí k tomu, abyste realističtěji zhodnotili, co od svého vztahu oba chcete a také čeho můžete oba dosáhnout. Není na škodu trávit čas tím, že nebudete dělat nic konkrétního, ale budete si jen užívat pocit, že jste spolu.

Práce

Spojte se s někým, s kým pracujete, místo abyste se snažili dělat všechno sami. Když budete mít někoho po svém boku, bude vám den ubíhat mnohem rychleji a hladčeji. Navíc budete dvakrát efektivnější než při práci o samotě.

Peníze

Aspekty aktivují váš peněžní sektor a hodnoty. Děje se tam toho tolik, že si možná budete muset vyhradit nějaký čas na uspořádání svých financí nebo na odpovědi na telefonáty mnoha nápadníků. Zatímco třídíte nové pracovní nabídky a možnosti přivýdělku bokem, nezapomínejte na plánování své kariéry. Samozřejmě pracujete pro výplatu, ale jaké další odměny můžete ze své práce získat?

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci skutečně poznat, co cítíte. A to by mohlo být to nejužitečnější, na co se nyní můžete zaměřit. Kolem vašich současných přátelských vztahů se mohou vyskytnout konflikty, ale je důležitější vědět, co cítíte, než vědět, co ten druhý udělal nebo neudělal. Soustřeďte se na sebe. Abyste si v tomto úsilí pomohli, zaměřte se na to, co jíte, a vyhýbejte se potravinám, které vás netáhnou, zejména cukru.

Přečtěte si také