Denní horoskop VAH na 12. 3. 2023

Váhy 12. 3. 2023

Váhy, možná cítíte silné nutkání od všeho utéct, ale kam byste šli? Neklid, který pociťujete, může být reakcí na všechny tlaky, které na vás nyní doléhají. Společenské požadavky, pracovní nároky a potřeby rodiny vás mohou táhnout k bodu zlomu. Pro dnešek můžete vypnout telefon. Stáhněte žaluzie, uvelebte se s dobrou knihou a předstírejte, že jste úplně sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V důsledku dnešní konjunkce planet je dnes kolem vás velmi ohnivá intenzita a vášeň. Pokud jste si lámali hlavu nad tím, jak na sebe upozornit nějakého výjimečného člověka, pak máte dnes na dosah ruky, abyste tak učinili tím, že jasně vyjádříte své záměry. Nepředvádějte se jako obvykle jako červený sleď a nenoste příliš mnoho černé barvy. Udělejte dojem a řekněte to tak, jak to je.

Práce

Dávejte si pozor na někoho, kdo se může snažit manipulovat s vašimi rozhodnutími. Máte možnost situaci zvrátit a využít ji ve svůj prospěch. Při rozhodování mějte na paměti, že konečným soudcem jste vy, ne někdo jiný.

Peníze

Vesmír po vás žádá, abyste věnovali více času rozvoji svých nejbližších vztahů, abyste z toho měli osobní i finanční prospěch. Udělat si více času na ty, kteří by vám mohli pomoci dosáhnout vašich cílů, není jen rozumné. Je to také nezbytné pro dosažení vašich cílů. Jednáte o lepším postavení a přicházíte ve velkém stylu.

Zdraví

Poddat se tomu, co zvyšuje vaši sílu, je dobrý nápad. To jistě zahrnuje nějaký druh pohybu. Doporučuje se jakýkoli druh cvičení, který vám zrychlí tep a zároveň protáhne končetiny: běh, bikram jóga, aštanga jóga, pilates atd. Soutěžní sporty se dnes nedoporučují, protože vaše energie by mohla být negativně ovlivněna dynamikou vítězství a prohry. Než začnete mluvit, nespěchejte; se slovy si budete umět poradit, pokud budete přesně vědět, co chcete.

Přečtěte si také