Denní horoskop VAH na 12. 4. 2023

Váhy 12. 4. 2023

Váhy, možná jste nedávno slyšeli nějakou pikantní historku o svém příteli a toužíte se o ni podělit se svým okolím. S tímto impulsem buďte opatrní. Dotyčný by neocenil, kdyby se dozvěděl o tom, co děláte. Mohli byste zbytečně poškodit něčí pověst. Zamyslete se nad tím, jak byste se cítili, kdyby šlo o vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V nejlepším případě nemáte rádi špatné pocity a napětí, a proto se vám dnes nebeská atmosféra nemusí líbit, protože je možné, že se objeví něco, co je třeba mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) již nějakou dobu řešit. Ačkoli se však možná nebudete cítit dobře, když budete chtít vyjádřit některé své hlubší výhrady, nakonec oba najdete klid.

Práce

Pokud se snažíte někoho podvést nebo obelstít, abyste získali to, co chcete, dnes to nebude fungovat. Ostatní vás prokouknou. Neobtěžujte se s předstíráním. Upřímnost a opravdovost je to, co vám zajistí vytoužený respekt.

Peníze

Vaše sociální oblast je osvětlena, přivádí vám nové lidi, se kterými se rozhodně musíte setkat, a pomáhá vám vytvářet strategické svazky prospěšné pro vaše dlouhodobé kariérní plány. Je však na čase začít velmi zodpovědně přistupovat k dluhům ve svém životě. Ponechání nezaplacených účtů vše jen zhoršuje, protože planety mohou někdy přinést trest a ztrátu.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu tranzitu jste velmi citliví na potřeby druhých. Rádi byste, aby se lidé kolem vás cítili dobře. Skutečně nejúčinnějším způsobem, jak toto přání vyjádřit, je cítit se dobře sami. Možná budete mít dnes při běhu chuť ocenit ostatní běžce – spojit se takovým způsobem, jakým to dokážou jen lidé, kterým pot stéká po tváři. Nebo se možná budete chtít zúčastnit lekce jógy, kde můžete zažít skupinové opojení mnoha lidí, kteří se dobře chovají ke svému tělu.

Přečtěte si také