Denní horoskop VAH na 13. 1. 2023

Váhy 13. 1. 2023

Vaše mysl je bystrá, rychlá a plná nápadů, Váhy. Diskuse s ostatními přinášejí užitečné informace, které by vám mohly otevřít nové dveře, pokud je využijete. Skupinové aktivity by pro vás v této době měly být obzvláště podnětné. Ke konci dne by vám měl mozek pořádně bzučet. Než půjdete spát, projděte se a vyčistěte si hlavu, jinak nebudete moci usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás vybízí k tomu, abyste dnes učinili důležité rozhodnutí. Jste-li spokojeni se svým současným vztahem, jistě vás více než potěší, když vám partner (současný nebo budoucí) naznačí, že by bylo dobré posunout ho do nové fáze závazku. Oba se cítíte velmi citově zajištění a jste ochotni udělat vše pro to, aby byl vztah úspěšný.

Práce

Někdo vám dnes sdělí důležitou informaci. Než začnete automaticky věřit tomu, co vám tato osoba řekla, dvakrát si ověřte fakta. Informace budou zkreslené, a proto si dávejte pozor na to, co považujete za pravdu. Hranice mohou být rozmazané.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete – můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo svou zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Pro vaše zdraví je důležité věnovat pozornost svému podvědomí. Je toho hodně, co se děje pod povrchem, a vy byste o tom raději věděli, než abyste o tom nevěděli, že? Jedním ze způsobů, jak mít přehled o svých podvědomých obavách a touhách, je vést si snový deník. Je to jednodušší, než se zdá  pokud jste si deník nikdy předtím nevedli. Stačí si každé ráno vyhradit pět až deset minut a během snídaně si načrtnout svůj sen. Objeví se vhledy.

Přečtěte si také