Denní horoskop VAH na 14. 3. 2023

Váhy 14. 3. 2023

Váhy, dnes můžete překvapit blízkého přítele nebo milence dárkem. Nemusí k tomu být žádná zvláštní příležitost. Možná jste v obchodě viděli něco, o čem jste věděli, že by se mu nebo jí líbilo, nebo se zmínili, že by to chtěli. Neděláte to kvůli ocenění. Přesto jej obdržíte. Nezlehčujte svou vlastní laskavost. Prostě poděkujte a usmějte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu postavení planet si velmi dobře uvědomujete, kolik skutečné vášně je ve vašem současném vztahu. Pokud jste procházeli mírně suchým obdobím nebo jste byli příliš zaneprázdněni, než abyste spolu trávili více času, můžete dnes tento nedostatek oba dohnat. Pokud si naplánujete intimní večer, jistě si uvědomíte, jak výjimečný je váš partner (současný nebo budoucí).

Práce

Máte chybějící složku, kterou ostatní lidé hledají. Snadno víte, jak urovnat spory na pracovišti. Dokážete překlenout propast. Dnes se jistě vyskytnou názorové rozdíly, takže budete mít co dělat.

Peníze

Vesmír po vás žádá, abyste věnovali více času rozvoji svých nejbližších vztahů, abyste z toho měli osobní i finanční prospěch. Udělat si více času na ty, kteří by vám mohli pomoci dosáhnout vašich cílů, není jen rozumné. Je to také nezbytné pro dosažení vašich cílů. Jednáte o lepším postavení a přicházíte ve velkém stylu.

Zdraví

Vaše trpělivost by dnes mohla být nízká. Uctěte svou netrpělivost vhodnými opatřeními. Dejte si na schůzky více času a nepřipravujte se na frustrující situace. Pokud jde o jídlo, pečlivě si vybírejte, co do svého těla vkládáte. Ujistěte se, že vám chutná to, co si objednáte nebo připravíte; jinak nebudete při jídle uvolnění a skutečně spokojení. A ještě jedna poznámka  pokud hrozí spor s milencem nebo přítelem, je nejlepší držet jazyk za zuby.

Přečtěte si také