Denní horoskop VAH na 14. 5. 2022

Váhy 14. 5. 2022

Možná nejste příliš přesní. Zdá se, že se řídíte heslem, že všechno je relativní. Dbát na detaily však nemusí nutně znamenat, že ztrácíte ze zřetele to podstatné. Vaši přátelé by vám o tom mohli vyprávět. Pokud jste umělec, mohli byste se dnes snažit o jasnější vyjadřování a trochu více se držet při zemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná nevíte, kam směřujete, pokud jde o důležitý vztah, ale dnes stejně nebudete schopni udělat žádný pokrok. Současný aspekt ve hře vám ve skutečnosti nepomůže zjistit, kde je hranice, protože se bude zdát, že se stále pohybuje. Prostě se řiďte proudem událostí, a to vám pomůže rozeznat jasnější vzorec.

Práce

Ačkoli jsou nyní vody klidné, je v nich velká energie. Máte v sobě nahromaděnou silnou zásobu energie. Ostatní to nemusí vidět a vy můžete jejich naivitu využít ve svůj prospěch. Nyní je čas na taktizování.

Peníze

Tento týden máte podporu vesmíru, který ovlivňuje vaši oblast spojenou se zahraničními cestami a vyšším vzděláním. Ačkoli to může znít neintuitivně, možná se budete muset podívat daleko od místa, kde se nacházíte, abyste vydělali více peněz. Zkoumání zahraničních trhů pro vaše zboží a zahraniční investice pro úspory vám pomohou diverzifikovat vaše portfolio a v dlouhodobém horizontu vydělat více. Naučit se nový jazyk pomůže při komunikaci.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se tento týden cítíte, když ne nejlépe, tak alespoň velmi živě! S vědomím, že jste živá a emotivní duše, můžete být spokojeni. Abyste si udrželi fyzické i emocionální zdraví, nešetřete tento týden fyzickým cvičením. Dejte přednost nějakému cvičení, které vás oživí, ať už je to chůze, běh, zvedání činek, nebo třeba práce na zahradě. Cokoli, co vám rozproudí krev, má nejvyšší prioritu.

Přečtěte si také