Denní horoskop VAH na 14. 6. 2023

Váhy 14. 6. 2023

Váhy, možná jste právě teď na vrcholu a cítíte se velmi vzrušení z věcí, které přijdou. Pravděpodobně něco očekáváte, ale máte jen mlhavou představu o tom, co je za obzorem. Možná máte silnou touhu vystoupat vysoko, abyste viděli dál. Ve skutečnosti si pravděpodobně myslíte, že jakékoliv místo je lepší než vaše současné místo. Mějte důvěru ve svou budoucnost. Vypadá nesmírně zářivě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie může znamenat, že přemýšlíte o ukončení jednoho konkrétního vztahu, protože z vašeho pohledu se zdá, že se již vyčerpal. Než se však pustíte do tohoto závěrečného rozhovoru, zamyslete se nad svými motivy, proč jste se do něj vůbec pustili. Pokud tak dokážete učinit s přehledem, možná si uvědomíte, že jste se dostali spíše na plošinu než na konec.

Práce

Dnes se ocitnete uprostřed svízelné situace. Spolupracovníci si půjdou po krku a možná budete požádáni, abyste si vybrali stranu. Stát uprostřed a být jednou nohou v obou táborech vám může přinést více škody než užitku. Buďte asertivní.

Peníze

Možná se snažíte rozhodnout, zda si rozšířit vzdělání v oblasti peněz, nebo začít učit ostatní to, co už víte. Dejte si pozor na syndrom odborníka, kdy se domníváte, že víte všechno, co je třeba vědět. Vesmír naznačuje, že váš budoucí kariérní úspěch, nemluvě o úspěchu finančním, závisí na vaší schopnosti být autoritou ve svém oboru, aniž byste věřili, že už se nemáte co učit.

Zdraví

Dejte si dnes dostatek prostoru. Vaše potřeba nezávislosti je vysoká, stejně jako potřeba soustředit se na sebe. Možná si děláte starosti s tím, co si o vašem chování myslí ostatní, ale pravdou je, že oni mají své vlastní chování, se kterým si musí dělat starosti. Podnikněte dnes kroky pro své zdraví – jen tak získáte prostor, soustředění a pocit, že děláte pokroky. Pamatujte, že žádný krok není příliš malý. Zvolte si, co jíte: bio stojí za to.

Přečtěte si také