Denní horoskop VAH na 14. 7. 2022

Váhy 14. 7. 2022

Dnešní den se může ukázat jako jeden z nejrušnějších za dlouhou dobu, Váhy. Díky příslibu pokračujícího úspěchu v osobních i pracovních cílech byste mohli strávit spoustu času telefonováním, psaním e-mailů nebo několika krátkými výlety po okolí. Možná se vám nepodaří oslovit všechny, které potřebujete vidět. Nemějte obavy. Buďte vytrvalí a nakonec se k nim dostanete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se snažili upoutat pozornost někoho výjimečného, budete muset být méně rafinovaní a své požadavky formulovat otevřeněji. Dnešní astrální konfigurace vám dává další impuls, který potřebujete k tomu, abyste vysvětlili, co přesně cítíte. Nesnažte se překrucovat pravdu, abyste byli méně zranitelní; pro jednou buďte zcela upřímní. Budou pak mnohem otevřenější a povzbudivější.

Práce

Lidé, se kterými pracujete nebo pro které pracujete a kteří se dnes chovají jako vaši přátelé, jimi ve skutečnosti vůbec nemusí být. Mějte na paměti, že mají sobecké motivy. Nejsou ve hře proto, aby zlepšili vaši kariéru. Jsou v ní proto, aby zlepšili svou vlastní. Postupujte opatrně.

Peníze

Tento týden se týká napjatého aspektu, který ovlivňuje vaše dluhy. Je nezbytné, abyste si osvojili nový způsob pohledu na dluhy ve svém životě. Splaťte je, pokud můžete.

Zdraví

Dnešní tranzit vytváří období vysoké citlivosti. Možná budete mít chuť schoulit se do klubíčka a zůstat v blízkosti domova. Vyniknou věci, které vám poskytují bezpečí. Řiďte se svým srdcem, ale snažte se soustředit také na svůj wellness program. Jinými slovy, pokud nemáte náladu pumpovat železo, dopřejte si alespoň dostatek horkého bylinkového čaje. Šípkový čaj vám pomůže udržet energii v pozitivním směru.

Přečtěte si také