Denní horoskop VAH na 15. 1. 2023

Váhy 15. 1. 2023

Přestože se zdá, že téměř vše ve vašem životě jde dobře, dnes se můžete ocitnout v lehké panice. Možná vás na chvíli přepadne strach, že vám štěstí nevydrží. Je to však nejspíše způsobeno tím, že se ve vás probouzí nejhlubší nejistota. Příliš v tom nečtěte a nevěnujte pozornost pochybnostem, které vyjadřují druzí. Věřte si, pokračujte v tvrdé práci a jděte stále kupředu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejlepší bude, když na to dnešní rande ani nepomyslíte. Pokud ho můžete o pár dní odložit, udělejte to. Z nějakého vesmírného důvodu se večer prostě ne a ne rozjet, takže bude možná nejlepší, když odejdete a budete dělat něco jiného sami nebo si dáte pauzu.

Práce

Situace dramaticky vrcholí a panuje velké napětí. Nepopírejte svou účast na vzniklé obtížné situaci. Uvědomte si, že jste součástí většího celku, a snažte se vytvořit lepší harmonii se všemi zúčastněnými.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete – můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo svou zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Dnes se cítíte velkorysí a milující. Je to skvělý den být vámi! Vyzařujte a užívejte si svou energii, kterou rozdáváte. Lidé budou chtít být ve vaší blízkosti. Nesmíte kvůli druhým zanedbávat sami sebe – vždy je to pro vás riziko. Dopřejte si dostatek času a prostoru na cvičení jógy, na běhání, na nákup večeře, na cokoli, co potřebujete udělat pro sebe. Pokud je to možné, užívejte si společnosti druhých, ale oceňujte i tu svou.

Přečtěte si také