Denní horoskop VAH na 15. 5. 2023

Váhy 15. 5. 2023

Vaše myšlenky se přiklánějí k minulosti, Váhy. Nebudete se vracet zpět, ale možná budete chtít navázat kontakt se svými kořeny, abyste se mohli posunout do budoucnosti. Rádi byste také lépe porozuměli chybám minulosti. Dnes budete něco jako psychoanalytik.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce možná nevytváří ideální atmosféru pro toto večerní rande, a přesto je v jiném ohledu zcela vhodná. Jsou věci, které oba potřebujete probrat, a příliš mnoho veselí nebo falešného veselí by vám v tom překáželo. Věci, které si potřebujete sdělit, vyžadují pečlivé zvážení a poměrně realistické plánování. Vše je v pořádku.

Práce

Nastává nový úsvit. Na problém, který byl dříve ve stínu, náhle padá světlo. Využijte tohoto nového začátku. Možná budete muset trochu změnit svůj postoj, abyste mohli plně využít výhod tohoto vzrušujícího období.

Peníze

Tento týden máte podporu vesmíru, který ovlivňuje vaši oblast spojenou se zahraničními cestami a vyšším vzděláním. Ačkoli to může znít neintuitivně, možná se budete muset podívat daleko od místa, kde se nacházíte, abyste vydělali více peněz. Zkoumání zahraničních trhů pro vaše zboží a zahraniční investice pro úspory vám pomohou diverzifikovat vaše portfolio a v dlouhodobém horizontu vydělat více. Naučit se nový jazyk pomůže při komunikaci.

Zdraví

Dnes pro vás začínají pozitivní aspekty – podporují vás ve vašem úsilí. Může se tak zmírnit pronásledující pocit, že jste úplně sami. Mnoho lidí tento tranzit přivede k větší citlivosti (a nutnému sebezpytování) a výsledkem toho bude, že se budete cítit jako součást party ve společnosti ostatních lidí více než obvykle. Abyste tento pocit síly a sebedůvěry zdůraznili, doporučujeme vám, abyste pokud možno chodili do posilovny a posilovali horní část těla.

Přečtěte si také