Denní horoskop VAH na 15. 6. 2022

Váhy 15. 6. 2022

Jste si jisti, že nemůžete změnit svou současnou situaci, Váhy? Jste zajatcem životního stylu, který jste si sami nevytvořili nebo který je návratem do minulosti? Lidé po vás chtějí, abyste na sebe vzali příliš mnoho povinností, a to vás tíží. Nebojte se od těchto situací distancovat. Naučte se říkat ne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie vás mohou povzbudit k tomu, abyste se více uvolnili, pokud jde o jedno potenciální rande, než abyste běhali jako bezhlavé kuře a snažili se udělat ten správný dojem. Čím uvolněnější a zdánlivě lhostejnější budete k jejich hezkému vzhledu a okouzlujícím způsobům, tím více jim budete připadat naprosto neodolatelní. Takže si hrajte na pohodáře, a přesto si zachovejte tajemný půvab.

Práce

Vaše produktivita v práci je dnes mimořádně vysoká, a tak ji využijte. Čím více toho stihnete, tím více vás to bude inspirovat k dosažení dalších cílů. Tento pozitivní vzestupný cyklus povede na konci dne k velkému úspěchu.

Peníze

Tento týden vás čekají samé krásné věci. Možná se snažíte rozhodnout, zda si rozšířit vzdělání v oblasti peněz, nebo začít učit ostatní to, co už víte. Dejte si pozor na syndrom odborníka, kdy se domníváte, že víte všechno, co je třeba vědět. Vesmír naznačuje, že váš budoucí kariérní úspěch, nemluvě o úspěchu finančním, závisí na vaší schopnosti být autoritou ve svém oboru, aniž byste věřili, že už se nemáte co učit.

Zdraví

Dnes je to pro vás skok! V posledních dnech jste pocítili námahu a je pro vás úlevou, že si můžete odpočinout a zamyslet se nad tím, co jste se naučili. Možná se budete chtít otevřít něčemu novému. Aromaterapie je prastará a jemná praxe. Na mnoha alternativních trzích jsou k dostání aromaterapeutické materiály. Esence z nasturcie, kosatce a tansy vám mohou pomoci prolomit zafixované postoje a vzorce chování.

Přečtěte si také