Denní horoskop VAH na 16. 5. 2023

Váhy 16. 5. 2023

Jste přirozeně laskavý a soucitný člověk, Váhy. Dnes se vaše city pravděpodobně zaměří nejen na vaše blízké, ale také na všechny obyvatele světa. Mohl by vás nyní zaplavit pocit sounáležitosti s miliardami lidí, které jste nikdy nepotkali. Možná si budete chtít své dojmy zapsat, abyste se k nim mohli později vrátit. Jinak byste na to všechno mohli zapomenout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je lepší říci, co cítíte, zvláště když máte plnou podporu vesmíru, která vám to umožní. Současný aspekt ve hře vám dodává dodatečnou odvahu, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli učinit vůdčí prohlášení, aniž byste k tomu potřebovali být pobízeni. Na vašeho partnera (současného nebo budoucího) pravděpodobně velmi zapůsobí a dojme ho, že jste se odvážili zajít tak daleko, že jste se stali zranitelnými.

Práce

Jste v mocenském postavení. Lidé od vás očekávají radu, vedení a podporu. Pamatujte, že moc si udržíte tak, že budete druhým sloužit, a ne je ovládat nebo s nimi manipulovat. Ostatní lidé jsou vaším největším zdrojem. Pečujte o ně.

Peníze

Tento týden máte podporu vesmíru, který ovlivňuje vaši oblast spojenou se zahraničními cestami a vyšším vzděláním. Ačkoli to může znít neintuitivně, možná se budete muset podívat daleko od místa, kde se nacházíte, abyste vydělali více peněz. Zkoumání zahraničních trhů pro vaše zboží a zahraniční investice pro úspory vám pomohou diverzifikovat vaše portfolio a v dlouhodobém horizontu vydělat více. Naučit se nový jazyk pomůže při komunikaci.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit neklidu – spíše psychického než fyzického. Pokud se budete snažit cvičením zahnat pocit malátnosti, který tento tranzit může vyvolat, bude vám lépe. Nebeská konfigurace přináší sobectví a necitlivost u lidí – dvě vlastnosti, které vám vadí. Ve vlastním zájmu se zaměřte na sebe a chovejte se ke svému tělu tak, jak byste chtěli, aby se chovalo k Zemi  laskavě, jemně a s úctou.

Přečtěte si také