Denní horoskop VAH na 16. 7. 2022

Váhy 16. 7. 2022

Někdo z vašich blízkých se vám může zdát více zaujatý než obvykle, Váhy, a možná je s ním trochu obtížné jednat. Neberte si to osobně. Má to s vámi jen málo společného, pokud vůbec něco. Tato osoba má své vlastní problémy, o které se nechce dělit. Možná se budete cítit trochu napjatí a nervózní, ale opět to není nic, čeho byste se měli obávat. Jděte se projít nebo si zacvičte v posilovně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt znamená, že máte skvělou příležitost napravit si vztahy s partnerem (současným nebo budoucím) po období, kdy jste možná měli potíže se správnou komunikací. Uvědomíte si pošetilost svého počínání a naleznete sebedůvěru a srdečnost, abyste k sobě přistupovali z pozitivnější pozice. Udělejte si čas na to, abyste si vyšli ven a pobavili se, protože smích udělá s vámi oběma zázraky.

Práce

Věnujte dnes zvýšenou pozornost detailům. Váš kritický pohled je nutný u každého dokumentu, e-mailu nebo poznámky, která vám přijde na stůl. Pokud to potřebujete, věnujte tomu více času a dbejte na to, abyste neignorovali drobné písmo. Skrývá se v něm něco důležitého.

Peníze

Tento týden se týká napjatého aspektu, který ovlivňuje vaše dluhy. Je nezbytné, abyste si osvojili nový způsob pohledu na dluhy ve svém životě. Splaťte je, pokud můžete.

Zdraví

Vaše vlastní zdraví je největší investicí, kterou v životě uděláte. Jak se vám zatím daří? Jaké jsou vaše plány do budoucna? Pokud jste o svém zdraví dosud nepřemýšleli jako o investici, je načase s tím začít. Jaký další majetek máte, který ovlivňuje každou vaši bdělou hodinu? Vezměte v úvahu dech. To, jak dýcháte, ovlivňuje váš spánek, trávení, způsob chůze, způsob mluvení, způsob milování  je třeba říkat víc? Hodně pomáhá také jóga.

Přečtěte si také