Denní horoskop VAH na 17. 1. 2023

Váhy 17. 1. 2023

Události v osobní i veřejné sféře by vám mohly dát nový a nečekaný pocit moci nad vlastním osudem, Váhy. Možná se vám tvrdá práce vyplatí v oblasti kariéry a finančního postupu. Podpora a povzbuzení ze strany přátel a rodiny vás pravděpodobně povzbudí k dalším úspěchům, zejména v oblastech vyžadujících vedoucí postavení. Pokud těchto schopností nyní dobře využijete, mohl by tento trend pokračovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si pohráváte s myšlenkou uspořádat večírek pro všechny lidi, se kterými jste v práci spojeni, je k tomu vhodná doba. Energie planet znamená, že bez ohledu na to, jak těžké období lidé v poslední době prožívali, jsou ochotni to hodit za hlavu a pobavit se. I vás čeká několik překvapení!

Práce

Možná budete dost frustrovaní, protože se zdá, že se dnes všichni berou příliš vážně. Zároveň se lidé rozčilují nad tím, že máte tak lehkovážný přístup. Snažte se najít střední cestu.

Peníze

Tento týden se vydáte do období větší zvědavosti. Planety ovlivňují sektor vašeho horoskopu, který řídí vzdělávání a učení, výuku, cestování, metafyziku a právo. Pod vlivem šťastných aspektů můžete zjistit, že jste schopni přinést peníze z jedné nebo více těchto činností, nebo že vám přidání nových dovedností umožní v budoucnu vydělat více. Jak vzrušující!

Zdraví

Dnešní planetární aspekt by mohl způsobit, že se budete cítit trochu volněji než obvykle. Ano, uvolněně! Nejste si jisti tím, co si myslíte, jste flexibilnější v tom, co děláte, možná jste ochotnější k intimním či romantickým vztahům s druhými. Jste přirozeně zvědaví. Tuto zvědavost a nově nabytou flexibilitu nasměrujte tak, že prozkoumáte jógu a další cvičební aplikace. Cvičte hluboké dýchání, abyste dodali svému nervovému a dýchacímu systému potřebnou vzpruhu.

Přečtěte si také