Denní horoskop VAH na 17. 2. 2023

Váhy 17. 2. 2023

Vaše představivost dnes létá vysoko, Váhy. Váš zájem o mystické a metafyzické záležitosti je na vrcholu a vy se můžete procházet po knihkupectvích. Cestování do vzdálených míst se vám může zdát obzvlášť lákavé a možná budete snít o letu do Indie, Izraele, Egypta nebo Irska. To vše je úžasné, pokud zůstanete při zemi. Pokud můžete, naplánujte si výlet. Přidejte se k meditační skupině a nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete mít najednou pocit, že už vás nebaví přitahovat stále stejné vztahy. Postavení planety na obloze vás může přimět k tomu, abyste se ptali, proč se zdá, že vám do života stále znovu a znovu vstupuje určitý typ lidí. Možná potřebujete změnit své zvyklosti a rozhodně změnit okruh svých přátel. Velkým přínosem může být také pěstování nových koníčků a návyků.

Práce

Celkové nadšení a hnací síla, které jste pociťovali v uplynulých čtyřech týdnech, se dnes posouvají novým směrem, čímž začíná nová čtyřtýdenní fáze našeho ročního cyklu. Pro vás to znamená zpomalení namísto zrychlení. Buďte více vypočítaví.

Peníze

Pokud hledáte způsoby, jak vydělat více peněz, možná zjistíte, že nejlepší výsledky vám tento týden přinese pohled do minulosti. Částečně za to může váš sektor peněz a hodnot. Využijte stará zaměstnání, zaměstnavatele a dovednosti, abyste nyní získali více peněz. Můžete je také využít ke spojení se známými z dřívějšího období svého života, kteří vám mohou pomoci vytvořit portfolio investic, jež ochrání vaši budoucnost.

Zdraví

Využijte co nejvíce současného aspektu a zůstaňte otevření svým přátelům. Stále je tu však problém komunikace, proto nezapomínejte přemýšlet, než promluvíte. Komunikace je během tohoto tranzitu klíčová, proto je důležité vědět, jak se k dané záležitosti stavíte, než se rozhodnete o ní nahlas promluvit. Udělejte si čas pro sebe a meditujte  ať už vám to vyhovuje jakkoli. Tělu i mysli vždy prospěje virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také