Denní horoskop VAH na 17. 5. 2022

Váhy 17. 5. 2022

Nějaká novinka, kterou vám sdělí přítel nebo kolega, by vámi dnes mohla otřást, Váhy. Možná zjistíte, že to, co se dozvíte, zpochybní vaše představy, které jste po většinu života zastávali. To by vás mohlo zmást. Neciťte se ohroženi. Každý si čas od času musí znovu vytvořit nějaké hodnoty. Zamyslete se nad tím, až budete uvolněnější, a možná zjistíte, že to nakonec není tak radikální.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace možná nevytvoří tu nejromantičtější atmosféru pro skvělou noc s vaší drahou polovičkou, ale rozhodně to bude večer, na který budete vzpomínat. Ať už se zdá, že projevuje bizarní změnu povahy, nebo se jen cítí rozpustilý, rande rozhodně nebude takové, jak jste očekávali. Ale život by byl nudný, kdyby bylo všechno tak předvídatelné, nebo ne?

Práce

Všechno jde hladce, dokud nenarazíte na někoho, kdo má stejně silnou vůli jako vy. Za těchto podmínek nebude snadné najít kompromis. Buďte připraveni dělat kompromisy. Nebude po vašem.

Peníze

Tento týden se týká oblasti vašeho horoskopu, která vládne romantice, rodině a zábavě, takže možná budete více přemýšlet o utrácení peněz v těchto oblastech než o jejich šetření. To je prozatím v pořádku, ale vesmír má tendenci přinášet náhlé a někdy i nevítané změny. Ujistěte se, že si nějaké peníze schováte na později. Mezitím přicházejí dobré zprávy v oblasti vašeho zaměstnání. Oslavte postup vzhůru!

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce znamená, že se občas budete potýkat s logistickými problémy. Nikdo není tak shovívavý jako vy, pokud jde o lidské chyby, a tak nezapomeňte obrátit část tohoto soucitu k sobě, když budete frustrovaní! Abyste odvrátili narůstající frustraci, zvažte, zda byste neměli častěji cvičit. Využijte stres k tomu, abyste si uvědomili, co potřebujete. Neodvracejte zrak, protože právě tehdy dochází ke katastrofě!

Přečtěte si také