Denní horoskop VAH na 17. 6. 2022

Váhy 17. 6. 2022

Váhy, čeká vás úkol. Pravděpodobně se pustíte do hledání fyzického nebo intelektuálního prostoru. Možná si budete klást filozofické otázky. Nebo možná uvažujete o dlouhém výletu. Který z nich to bude? Budete číst filozofii, nebo pojedete do Číny? V tuto chvíli to vědí jen hvězdy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli se vám může zdát obtížné dát dohromady dvě věty, natož popsat někomu mimořádně přitažlivému, jak se cítíte, může se stát, že to budete muset udělat. Současná nebeská energie naznačuje, že mohlo dojít k nedorozumění, které vyžaduje diskusi. Budete muset udělat to nejlepší, co umíte, protože ignorovat to by nebylo moudré. Prostě udělejte, co je ve vašich silách.

Práce

Dávejte si pozor, abyste někomu nešlápli na kuří oko. Ve snaze převzít kontrolu a odvést práci správně můžete kolegu naštvat. Možná se ocitnete na cizím území. Než překročíte své hranice, dvakrát si to ověřte.

Peníze

Tento týden vás čekají samé krásné věci. Možná se snažíte rozhodnout, zda si rozšířit vzdělání v oblasti peněz, nebo začít učit ostatní to, co už víte. Dejte si pozor na "syndrom odborníka", kdy se domníváte, že víte všechno, co je třeba vědět. Vesmír naznačuje, že váš budoucí kariérní úspěch, nemluvě o úspěchu finančním, závisí na vaší schopnosti být autoritou ve svém oboru, aniž byste věřili, že už se nemáte co učit.

Zdraví

Pokud se držíte při zemi a děláte pokroky ve výběru potravin a každodenním cvičení, může dnešní den přijít a odejít bez většího vypětí. Pokud jste naopak ignorovali jemnější signály svého těla, může vás to probudit. Abyste žili co nejzdravěji, je třeba věnovat mu pozornost. Věnujte se přáním svého těla, jak jen to bude možné. Pokud zprávy svého těla neslyšíte, musíte si najít čas, abyste se na ně naladili.

Přečtěte si také