Denní horoskop VAH na 17. 7. 2022

Váhy 17. 7. 2022

Romantika se k vám blíží, pokud budete situaci brát s nadhledem. Postarejte se o každodenní úkoly a pak nechte své srdce vzlétnout. Máte silné spojení se svými emocemi. Důvěřujte svým instinktům a nechte své srdce převzít kontrolu. Ve vztazích s ostatními buďte realističtí, ale jakmile budou jednou stanoveny hranice, posuňte je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Uspořádání planet znamená, že byste si dnes mohli užít spoustu zábavy. Můžete se také skvěle pobavit se svým blízkým a můžete mu vrátit smysl pro humor po obzvláště náročném období. To platí zejména v případě, že jste ochotni uspořádat báječný večer, pokud je to možné, a vzít je někam, kde se mohou bezpečně setkat a promluvit si s novými a odlišnými lidmi.

Práce

Dnes jste v dobré pozici, abyste využili situace, která je v nedohlednu. Lidé potřebují směr a vy jim ho můžete dát. Vaše přirozená vůdčí osobnost je přesně to, co je potřeba - nebojte se tedy postavit a převzít vedení.

Peníze

Tento týden se týká napjatého aspektu, který ovlivňuje váš dům dluhů nebo peněz jiných lidí. Je nezbytné, abyste si osvojili nový způsob pohledu na dluhy ve svém životě. Splaťte je, pokud můžete, nebo začněte tím, že budete méně často používat plast.

Zdraví

Dnešní pohyb planet působí energií, která ve vás může vyvolat pocit, že vaše sny jsou nedosažitelné. Nenechte se tímto pocitem odradit, protože je pouze dočasný. Využijte tranzitu k tomu, abyste se dostali do kontaktu s tím, co skutečně chcete, a mohli tak podniknout vhodné kroky k tomu, abyste toho dosáhli. Tělo je hrouda hlíny, pamatujete? Vy jste umělec, který ji tvaruje. Jako umělec si dopřejte dostatek lásky a povzbuzení.

Přečtěte si také