Denní horoskop VAH na 18. 2. 2023

Váhy 18. 2. 2023

U vás doma by dnes mohlo být velmi rušno, Váhy. Návštěvníci mohou během dne přicházet a odcházet a pravděpodobně vás budou občas obtěžovat. Možná se vám také stane, že budete muset uklidňovat výbuchy hněvu některého člena vaší domácnosti. Dejte si však pozor, aby vás problém této osoby nerozpálil natolik, že byste se do záchvatu hněvu dostali také. Snažte se zůstat klidní a soustředění a den zvládnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet znamená, že dnes budete muset být klidní, i když byste možná raději vyjádřili své rozladění nad určitým partnerským problémem. Skutečná potíž spočívá v tom, že ani jeden z vás není v tuto chvíli ochoten přistoupit na kompromis, což situaci neusnadňuje. Ale i když se nedokážete shodnout na všem, možná byste se mohli začít domlouvat na menších otázkách, což je projevem dobré vůle.

Práce

Zvažte možnost navštěvovat kurzy kreslení nebo psaní. Udělejte něco, co vám dodá tvůrčí šťávu. Čím více se vám v příštích týdnech podaří vnést do své práce nápaditého ducha, tím lépe se vám bude dařit. Začněte nyní s jednoduchými čmáranicemi na bloku.

Peníze

Pokud hledáte způsoby, jak vydělat více peněz, možná zjistíte, že nejlepší výsledky vám tento týden přinese pohled do minulosti. Částečně za to může váš sektor peněz a hodnot. Využijte stará zaměstnání, zaměstnavatele a dovednosti, abyste nyní získali více peněz. Možná je také využijete k navázání kontaktů se známými z dřívějšího období vašeho života, kteří vám pomohou vytvořit portfolio investic, jež ochrání vaši budoucnost.

Zdraví

Aspekt dne vám dává možnost vyjádřit se emocionálně s lidmi, na kterých vám záleží. Místo toho, abyste přemýšleli, zda budou vaše emoce přijaty nebo potvrzeny, vyjadřujte se bez zábran a skutečně dejte svému příteli najevo, jak se cítíte. Nikdy to nedopadne tak špatně, jak vám říkají vaše obavy. Rozprouděte si krev v žilách aerobním cvičením a snažte se pochopit, co sami cítíte, než se to pokusíte sdělit někomu jinému. Mějte odvahu!

Přečtěte si také