Denní horoskop VAH na 18. 3. 2023

Váhy 18. 3. 2023

Přátelé, kteří cestují nebo žijí daleko, by vám mohli přinést zajímavé zprávy, které se ve vašem okolí ještě neobjevily, Váhy. To ve vás může vzbudit zvědavost a nutnost něco si o tom zjistit. Vše, co uslyšíte, berte s rezervou, dokud si sami nezjistíte fakta. Když se něco dozvíte z druhé nebo třetí ruky, může se to v překladu zkomolit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že se vám možná nepodaří vidět věci úplně stejně jako vaši nejbližší, což by vás však nakonec mohlo spíše sblížit, než rozdělit. Pokud se vám v poslední době zdálo, že se věci mezi vámi poněkud zasekly, pak to berte jako anekdotu, která pomůže tomu, aby věci opět plynuly a váš vztah se stal dynamičtějším.

Práce

To, že někdo jiný vašim myšlenkám zcela nerozumí, neznamená, že vaše myšlenky nejsou dobré. Vztahy s ostatními mohou být po dobu asi tří týdnů poněkud narušené. Uvědomění si tohoto trendu vám pomůže lépe se orientovat v těchto vodách.

Peníze

Ve svém peněžním životě se pohybujete na velkých vlnách změn. Jste plní úžasně kreativních nápadů, jak více vydělávat a šetřit, což je skvělé. Ale také jste někdy trochu nestálí, takže mít plán B, C a D by nebylo na škodu. Mezitím se vám rozsvěcuje sektor kariéry, který po vás žádá, abyste v něm převzali více vůdčí role.

Zdraví

Pamatujte, že nezáleží na situaci, ale na tom, jak ji zvládnete. Pokračujte ve vědomém dýchání a soustřeďte se na svůj dech při cvičení a při usínání, což je způsob, jak zvýšit uvědomění. To, co jíte, je důležité, ale důležitější je, jak si dnes vkládáte jídlo do úst. Nejprve se ujistěte, že jídlo vašemu tělu a mysli chutná. Dále si jídlo příjemně naaranžujte. Soustřeďte se. Jezte pomalu a s chutí.

Přečtěte si také