Denní horoskop VAH na 18. 4. 2023

Váhy 18. 4. 2023

Telepatické zprávy, které dostanete od přítele nebo příbuzného, se vám mohou zdát zmatené a zkomolené, Váhy. To by vás mohlo znepokojovat, zejména pokud je tato osoba obvykle praktická a racionální. Všichni máme špatné dny. Zkuste pozorovat jejich chování a zjistit, zda se neobjevují nějaké varovné příznaky vnitřní nebo vnější krize. Pokud ne, možná je budete muset nechat být. Nemůžete druhého nutit, aby vás požádal o pomoc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet vás vybízí k větší spontánnosti v milostném životě a k tomu, abyste se méně řídili tím, co si myslí ostatní. Může se objevit někdo, kdo vás obzvlášť přitahuje, o kom si myslíte, že ho vaši přátelé nebo rodina neschvalují, nebo kdo možná není dostatečně v pohodě. Pokud vám srdce říká, že do toho máte jít, proč se držet zpátky?

Práce

Řekněte všem o své velké novince, místo abyste se ji snažili skrýt. Nakonec se informace stejně dostane ven, takže ji raději řekněte na rovinu, než abyste se ji snažili udržet pod pokličkou. Budete působit mnohem zodpovědněji a důvěryhodněji.

Peníze

Vaše sociální oblast je osvětlena, přivádí vám nové lidi, se kterými se rozhodně musíte setkat, a pomáhá vám vytvářet strategické svazky prospěšné pro vaše dlouhodobé kariérní plány. Je však na čase začít velmi zodpovědně přistupovat k dluhům ve svém životě. Ponechání nezaplacených účtů vše jen zhoršuje, protože planety mohou někdy přinést trest a ztrátu.

Zdraví

Cítíte se v poslední době trochu zablokovaní (emocionálně nebo fyzicky)? Možná to souvisí s napjatým obdobím, kterým právě procházíte, kdy se věci mají tendenci trochu zablokovat. Udržujte všechny kanály otevřené díky dostatku vody a čerstvé zeleniny a alespoň několika virtuálním lekcím jógy nebo jakémukoli cvičení, které vaše napětí nejlépe uvolňuje. Snažte se to dělat vždy, když jste vystaveni velkému stresu, a neodkládejte to na později. Budete mnohem šťastnější.

Přečtěte si také