Denní horoskop VAH na 18. 5. 2023

Váhy 18. 5. 2023

Pokud máte děti, jejich potíže vám mohou připomínat ty vaše, Váhy. Nebo jejich vzdělání vyvolává vzpomínky na vaše vlastní. Držíte si z té doby nějaké problémy, které vás trápí i dnes? Teď je vhodná doba položit si tuto otázku. Odpověď by mohla vašim blízkým výrazně prospět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V okolí existuje úžasný vliv, který by mohl potenciálně nudné rande proměnit ve skutečně nádherný večer. Současná astrální energie znamená, že mezi vámi panuje přirozená harmonie. Můžete spolu mluvit o čemkoli a cítit se při tom naprosto uvolněně. Nebojte se sdílet své nejhlubší myšlenky; budou v bezpečných rukou.

Práce

Vaše intuice je správná. Věnujte pozornost svým psychickým schopnostem. Tyto schopnosti budou klíčové zejména při každém úkolu, do kterého se pustíte. Váš instinkt je vaším největším zdrojem informací. V kombinaci s lehkou a soucitnou povahou dokážete přenést hory.

Peníze

Tento týden se týká oblasti vašeho horoskopu, která vládne romantice, rodině a zábavě, takže možná budete více přemýšlet o utrácení peněz v těchto oblastech než o jejich šetření. To je prozatím v pořádku, ale vesmír má tendenci přinášet náhlé a někdy i nevítané změny. Ujistěte se, že si nějaké peníze schováte na později. Mezitím přicházejí dobré zprávy v oblasti vašeho zaměstnání. Oslavte postup vzhůru.

Zdraví

S dnešním aspektem přichází čas na zvážení praktických záležitostí týkajících se vaší schopnosti navazovat vztahy s lidmi. Pokud jste frustrovaní v oblastech svého života, které se netýkají vztahů, pak tuto frustraci jistě přenesete i do těchto vztahů. Jinými slovy, soustřeďte se na své tělo a pohodu. Dopřejte si zdravou stravu a dostatek odpočinku. To vás podpoří v ostatních oblastech vašeho života.

Přečtěte si také