Denní horoskop VAH na 18. 6. 2022

Váhy 18. 6. 2022

Vaše energie může být poněkud rozptýlená, Váhy. Přestože jsou vaše dny nabité aktivitami, každý večer chodíte spát s pocitem, že jste nic nestihli. Je čas stanovit si priority. Prozkoumejte všechny věci, které děláte pro druhé, a ty, které děláte pro sebe. Možná budete překvapeni, jakou nerovnováhu jste ve svém světě vytvořili. Využijte tento den k tomu, abyste dělali věci pro sebe místo pro druhé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému uspořádání planet se mnohem snadněji naladíte na své pocity. A to je pro vás poměrně velký výkon, protože máte tendenci stát stranou a zcela je ignorovat, což často vede k mnoha komplikovaným situacím. I když vás zneklidňuje, že jste naladěni na své emoce týkající se jedné osoby, pomůže vám to poznat, jaký by měl být váš další krok.

Práce

Nejednejte dnes příliš ukvapeně. Pravděpodobně dostanete velkou dávku dezinformací, které vám pokazí zbytek dne, pokud si nedáte pozor. Než se pro něco definitivně rozhodnete, dvakrát nebo třikrát si ověřte své zdroje.

Peníze

Tento týden vás čekají samé krásné věci. Možná se snažíte rozhodnout, zda si rozšířit vzdělání v oblasti peněz, nebo začít učit ostatní to, co už víte. Dejte si pozor na syndrom odborníka, kdy se domníváte, že víte všechno, co je třeba vědět. Vesmír naznačuje, že váš budoucí kariérní úspěch, nemluvě o úspěchu finančním, závisí na vaší schopnosti být autoritou ve svém oboru, aniž byste věřili, že už se nemáte co učit.

Zdraví

Možná dnes pocítíte trochu více energie. Díky astrálnímu vyrovnání si všichni více uvědomujeme své potřeby; emocionální záležitosti jsou naléhavé a máme tendenci být zahlceni. Zklidněte svou mysl, abyste našli potřebnou perspektivu. Je dobré vytvořit si plán, jak bude probíhat den a večer, a toho se pak držet. Udělejte si co největší pohodlí: navršte si další deky a spoustu nadýchaných polštářů!

Přečtěte si také