Denní horoskop VAH na 19. 7. 2022

Váhy 19. 7. 2022

Váhy, vystrčte hlavu z oblaků a vraťte se na Zem na příjemnou návštěvu. Je tu několik věcí, o které byste se měli postarat. Všední úkoly a rutinní práce nebudou bolet, až se odhodláte k jejich splnění. Dnes toho můžete hodně dokázat. Jen se ujistěte, že si zachováte chladnou hlavu a pevně se držíte reality.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vás může povzbudit k tomu, abyste pozorněji naslouchali tomu, co vám vaše láska říká. Obvykle vás baví být tím, že vypráví historky a přichází se všemi ostrými a vtipnými poznámkami, ale tentokrát si budete mnohem více uvědomovat, že její slova sama o sobě nevyjadřují vše, co chce skutečně říct. Budete muset zapojit svou schopnost číst mezi řádky!

Práce

Než se pustíte do nové práce, hledejte pravdu. Kromě toho je mimořádně důležité, abyste byli upřímní k ostatním. Jakékoli klamání druhých nebo vůči nim se vám pravděpodobně dost špatně vymstí. Štěstí se k vám přikloní, když se přizpůsobíte pravdě.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká několik náročných aspektů, které ovlivňují vaše peníze. Ovlivněny jsou také dluhy. Splaťte je, nebo si půjčte, abyste mohli rozšířit své podnikatelské aktivity.

Zdraví

Při dnešním tranzitu se cítíte uvolněně a bezstarostně. Je to báječný pocit, pokud se udržujete aktivní – pokud si nedáte pozor, může se to rychle změnit v obžerství a lenost! Krátké, intenzivní tréninky jsou upřednostňovány, abyste mohli bez výmluv spálit páru, která se během dne přirozeně nahromadí. Vyhýbejte se těžkým jídlům, jako je chléb, mléčné výrobky a červené maso. Vychutnejte si čerstvé produkty, polévky a luštěniny, které vám dodají energii a nebudou vás brzdit.

Přečtěte si také