Denní horoskop VAH na 2. 10. 2022

Váhy 2. 10. 2022

Společenská událost ve vašem okolí, třeba přímo u vás doma, vám může přinést praktické informace, které můžete využít k rozvoji svého podnikání. Mohli byste se seznámit s cennými kontakty. Informace získané od sousedů mohou být poučné. Měli byste se cítit optimisticky, nadšeně a motivovaně. Cokoli nyní začnete, by vám mělo přinést úspěch a štěstí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste známý tím, že umíte mluvit. Dnes však vaše slova mluví jasně, mohou zapůsobit, svádět, přesvědčovat a idealizovat vaši milovanou osobu, ale nakonec nejsou ničím jiným než spoustou horkého vzduchu. Pokud jste skutečně upřímní, váš cukrový koláč to pozná a o to víc si vás bude vážit; pokud ne, může jít jinam.

Práce

Nic vás nezastaví. Jste parní válec, který se řítí svým dnem s velkou silou a přesvědčením. Cokoli potřebujete, máte na dosah ruky, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Najednou všechno, na čem jste pracovali, zapadá úhledně na své místo.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám obzvláště pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

Vaše vnitřní a vnější já spolu v těchto dnech vedou velký dialog. Může se zdát, že máte v hlavě rádio! To právě teď pociťuje mnoho z nás. Abyste porozuměli tomu, co se říká, je důležité dodržovat několik poměrně přísných zásad: cvičte dostatečně, abyste byli dostatečně unavení a mohli usnout dostatečně brzy! Spánek, který si dopřejete během současných tranzitů, je životně důležitý. Vaše mysl potřebuje dostatek odpočinku, aby si mohla utřídit všechny informace, které máte k dispozici.

Přečtěte si také