Denní horoskop VAH na 2. 2. 2023

Váhy 2. 2. 2023

Milostné záležitosti se mohou zdát mnohem horší, než ve skutečnosti jsou, Váhy. Emoce jsou na vysoké úrovni, protože váš současný milostný zájem se zdá být zaujatý a nekomunikativní; nebylo by však dobré nechat se ovládnout nejistotou a vzplanout. Srdce vašeho partnera je s vámi, i když mysl je jiná věc. Rodinné nebo kariérní problémy vám stojí v cestě, abyste si užívali jeden druhého. Kousněte se do jazyka, buďte trpěliví a vydržte.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete využít energii planetární sestavy a prorazit si cestu přes překážku, která stojí v cestě důležitému vztahu. Oba si opravdu potřebujete promluvit, ale tak, abyste se dokázali zbavit své pýchy a tvrdohlavosti a byli k sobě upřímní a autentičtí. Čím budete oba pružnější, tím lépe.

Práce

Informace se dnes budou točit kolem pravdy, což rozhodně hraje ve váš prospěch. Jste zastánci pravdy a tato vlastnost vám u ostatních přinese velké body. Nebojte se s touto skutečností pochlubit lidem na svém pracovišti.

Peníze

V hlavě se vám nepochybně honí nové nápady, jak tento týden vydělat peníze. Přemýšleli jste ale někdy o tom, že byste své podnikání rozšířili do celého světa? To je tento týden podporováno ve velké míře, stejně jako navazování nových vztahů, které vám mohou usnadnit finanční pokrok v průběhu let. To může znamenat finanční poradce, šéfy, kolegy a mentory. Nebesa se vám otevřou, pokud si na jejich rozvoj uděláte čas.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu postavení nebeských těles pravděpodobně prožíváte něco emotivního ve svém domácím životě. Možná jste se museli přestěhovat, nebo jste prováděli nekonečnou přestavbu, nebo se vám narodilo dítě a od té doby není domácí život stejný. Cvičení je to nejlepší, co můžete dělat, když se cítíte uzavření.

Přečtěte si také