Denní horoskop VAH na 2. 3. 2023

Váhy 2. 3. 2023

Váhy, dnes by vám mohla přijít dobrá zpráva týkající se malé částky peněz navíc. Možná vám poštou přijde šek. Vezměte přítele na oběd. Oba se dobře pobavíte. Poté možná budete chtít zbytek peněz vyhodit za něco lehkovážného, ale tak daleko nezacházejte. Zamyslete se nad jednou nebo několika věcmi, které chcete, a soustřeďte se na ně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek by mohl přinést zenit vášně, ale nejprve si musíte něco ujasnit. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že milovaná osoba očekává nějaký dárek, ale vy možná budete vyžadovat nějakou omluvu, než ho koupíte. Pro jednou buďte prostě hodní a kupte si to superluxusní hedvábné povlečení s odpovídajícím spodním prádlem bez zášti.

Práce

Spojte kreativitu s počítači. Umělecký a nápaditý přístup je klíčový, ale pouze pokud ho dokážete propojit s technologickými vymoženostmi doby. Máte ideální příležitost spojit oba tyto aspekty do jednoho.

Peníze

V tomto období se zaměřte na to, jak můžete v týmu dosáhnout více než jako jednotlivec. Ve vašem vztahovém sektoru se toho děje tolik, že jste schopni přilákat do nového obchodního podniku partnery, jejichž schopnosti se s vašimi dokonale doplňují. Zároveň se rozšiřují vaše sociální sítě, politický vliv a přístup k vašim nadějím a snům. Manifestujete nyní na vysoké úrovni. Řekněte si o to, co chcete.

Zdraví

Ve vzduchu je dnes cítit frustrace, které se budete chtít vyhnout. Držte se dál od pokušení (například zpracovaného cukru) tím, že budete myslet na své povinnosti a cíle – na vše, na co se můžete těšit. Pokud dnes trváte na souboji vůlí, svádějte ho se svou touhou jíst zmrzlinu, a ne s někým, na kom vám záleží. Být vítězem znamená odolat nutkání dělat drobné sebedestruktivní věci, kterých budete zítra litovat.

Přečtěte si také