Denní horoskop VAH na 2. 8. 2022

Váhy 2. 8. 2022

Vašeho citlivého srdce se dnes může dotknout hněv, Váhy. Nebojte se, že při vyjadřování této emoce zraníte city druhých lidí. Neodhalením skutečného rozsahu svých emocí byste sobě i ostatním lidem prokázali medvědí službu. Ostatní zúčastněné strany nemusí mít k dispozici všechna fakta potřebná k tomu, aby se mohly kvalifikovaně rozhodnout. Pomozte tomuto procesu tím, že odhalíte svůj pohled na věc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašich slovech je mnoho síly, zvláště dnes. Možná si to neuvědomujete, ale můžete uskutečnit svůj sen nebo zničit něco, co se dlouho budovalo. Kolem vás je intenzivní energie. Možná cítíte, že je načase, abyste vyřešili všechny své problémy, dokud máte slovní sílu; pro vašeho partnera však může být těžké se s tím vyrovnat.

Práce

Někdo se o vás může otřít velmi agresivním způsobem. Nenechte se touto osobou ovlivnit. Může přijít s divokými fakty, které použije proti vám. Nenechte se zmást. S největší pravděpodobností mají tato "fakta" blíže k fikci než k pravdě.

Peníze

Tento týden se projeví aspekty ovlivňující vaši kariéru a autoritu. Je možné, že vás v poslední době podkopala bezohledná osoba v práci nebo jste museli odložit projekt, zatímco jste řešili problémy s komunikací a technologiemi. V příštích několika týdnech přemýšlejte o tom, jak položit základy pro budoucí dohody. Vesmír vám ukáže, jak na to.

Zdraví

Vytvoření rovnováhy ve vašem citovém životě bude nyní prioritou. Abyste toho dosáhli, soustřeďte se na to, co jíte. Ve vaší stravě musí být minimum zpracovaného cukru, pokud chcete cítit své skutečné emoce bez výkyvů způsobených umělými konzervanty. Pokuste se odstranit jeden stravovací návyk, který nepomáhá vaší emoční rovnováze. Soda pop je rozhodně jednou z těchto věcí. Dalším jsou samozřejmě sladkosti. Všímejte si maličkostí, které poškozují váš jídelníček.

Přečtěte si také