Denní horoskop VAH na 20. 3. 2023

Váhy 20. 3. 2023

Dnešní den je fantastický, Váhy. Zdá se, že prvky vašeho života zapadají na své místo. Nacházíte se v období, kdy začínáte nové cykly lásky a duševní činnosti. Tyto počáteční body jsou zvýrazněny. Měli byste se zamyslet nad tím, jak chcete, aby se na vás v budoucnu vzpomínalo. Vaše srdce a mysl pracují harmonicky, a tak toho využijte k tomu, abyste si stanovili nějaké plány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes uděláte něco, na co jste dlouho čekali. Je to den revoluce a vy máte v úmyslu provést velkou revoluci ve svém milostném životě. Žádné polovičaté kroky; žádné nesplněné záměry. Čas, na který jste čekali, se blíží  oblékněte si veselé oblečení a buďte nejlepší, jací jste kdy byli.

Práce

Dbejte na to, abyste měli dostatek pohybu. Pobyt venku na čerstvém vzduchu bude nesmírně prospěšný. Udělejte si alespoň krátkou procházku kolem bloku. Nejlepší bude, když si v této době protáhnete nohy a rozhýbete své tělo.

Peníze

Obvykle jste dost jasnovidní, ale tento týden můžete překvapit i sami sebe. Vesmír otevírá komunikační kanály, aby vám poskytl všechny informace, které budete potřebovat k dalšímu kroku. Nedivte se, že jste nyní trochu přelétaví. Příští týden se vrátíte na zvolenou finanční cestu.

Zdraví

Pokud se vám zdá vyvažování mnoha možností vyčerpávající a zbytečné, zvažte změnu úhlu pohledu a zaměřte tuto energii ve svůj prospěch. Zkuste ve svém tréninkovém programu střídat co nejvíce různých možností: jeden den plavejte, druhý běhejte a mezitím si zacvičte náročnou jógu, abyste protáhli a posílili svaly. Nebo vyzkoušejte bojová umění, abyste se udrželi ve střehu a v kondici. Nezapomeňte pít hodně vody, abyste si zajistili vnitřní zdroj produktivity.

Přečtěte si také