Denní horoskop VAH na 20. 5. 2022

Váhy 20. 5. 2022

Dnes rozhodně oceníte harmonii, Váhy. Po konfrontační náladě posledních dnů se zdá, že si budete moci trochu odpočinout. Pokud se cítíte poněkud unavení, má to svůj důvod. Dnešek poskytuje dobrou příležitost zbavit se břemen, která se vás lidé snaží donutit nést.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vytváří pocit soupeření, pokud jde o někoho, na koho máte vy i někdo jiný zálusk. V tuto chvíli se jedná pouze o přátelské soupeření, protože dotyčný neprojevil žádnou zvláštní přízeň ani jednomu z vás. Pokud se však mezi vámi něco změní, budete muset najít diplomatičtější způsob, jak se ke svému příteli chovat. Soupeření je zdravé, žárlivost je smutná.

Práce

Smlouvu ještě nepodepisujte. Neříkejte ano na smlouvu, která je vám nyní nabízena. Využijte několik dní k tomu, abyste se na ni vyspali a plně zvážili důsledky. Pokud se zavážete hned, ocitnete se později ve velmi obtížné situaci.

Peníze

Tento týden se týká oblasti vašeho horoskopu, která vládne romantice, rodině a zábavě, takže možná budete více přemýšlet o utrácení peněz v těchto oblastech než o jejich šetření. To je prozatím v pořádku, ale vesmír má tendenci přinášet náhlé a někdy i nevítané změny. Ujistěte se, že si nějaké peníze schováte na později. Mezitím přicházejí dobré zprávy v oblasti vašeho zaměstnání. Oslavte postup vzhůru!

Zdraví

Nejlepší cvičení je to, které vás baví. Možná se vám nechce dělat každý den to samé, ale někdy je snazší dodržovat rutinu. Jen se ujistěte, že to, co děláte, je dostatečně atraktivní, abyste cvičení nevynechávali. Jste náchylní k emoční náročnosti a nemůžete dopustit, aby to rozhodovalo o tom, zda se dostanete do posilovny, nebo ne. Možná se najde kamarádka, která by mohla cvičit s vámi, abyste si to ještě více užili.

Přečtěte si také