Denní horoskop VAH na 21. 3. 2023

Váhy 21. 3. 2023

Dnešek představuje začátek období konců a nových začátků ve vaší kariéře, Váhy. Možná opouštíte staré zaměstnání a přecházíte do nového nebo postupujete na novou pozici u stávajícího zaměstnavatele. V tomto přechodu mohou hrát roli nové technologie nebo nové znalosti, které jste nedávno získali, případně obojí. Možnou nevýhodou je, že stres může ovlivnit vaši energii. Dodržujte tempo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská sestava dne znamená, že můžete vyrazit na nějaké opravdu skvělé místo a přitom se seznámit s někým zábavným. Nebo můžete zvolit filozofický přístup a zkusit lekce jógy či meditace nebo se třeba rádi seznámíte s novou filozofií. Ať tak či onak, nebudete zklamáni a pravděpodobně nakonec potkáte někoho, kdo vás bude ještě nějakou dobu bavit.

Práce

Pravdu máte přímo před sebou. Nemusíte číst mezi řádky, abyste pochopili, co se kolem vás děje. Čím více se dnes snažíte číst ve věcech, tím více budete zmatení. Pravda je jednoduchá. Přijměte ji takovou, jaká je.

Peníze

Ve svém peněžním životě se pohybujete na velkých vlnách změn. Jste plní úžasně kreativních nápadů, jak více vydělávat a šetřit, což je skvělé. Ale také jste někdy trochu nestálí, takže mít plán B, C a D by nebylo na škodu. Mezitím se vám rozsvěcuje sektor kariéry, který po vás žádá, abyste v něm převzali více vůdčí role.

Zdraví

Vaše komunikační schopnosti jsou i nadále silné. Dnes byste se měli fyzicky zaměřit na své nohy. To, kam vkročíte, udává směr, kterým se budete ubírat. Aspekt, který je ve hře, po vás žádá, abyste byli rozhodní a dotáhli do konce to, co řeknete. Dnes je skvělý den k tomu, abyste pokračovali ve cvičení, o kterém jste mluvili, a stejně tak k tomu, abyste se skutečně zamysleli nad výrokem Jste to, co jíte.

Přečtěte si také