Denní horoskop VAH na 21. 4. 2023

Váhy 21. 4. 2023

Váhy, dnes máte velkou příležitost k romantickým vztahům. Milujte lidi, se kterými jste, ale neduste je. Čím více uvolníte své sevření, tím více nad situací získáte kontrolu. Přetrhání pout k minulosti je prvním krokem k tomu, abyste se posunuli vpřed k nějakému cíli. Možná si neuvědomíte, jak moc vás minulá situace brzdí, dokud nevyvinete úsilí k uvolnění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Melancholický nádech by mohl ohrozit vaši image a působit velmi vážně. Dnešní pohyb planet může znamenat, že ve svém současném vztahu vidíte spíše všechny chyby a nedostatky než jeho pozitivnější stránky. Možná vám pomůže přeorientovat se a vzpomenout si na všechny hezké chvíle, které jste spolu prožili; přinejmenším to zabrání tomu, aby se objevilo pár vrásek plných starostí.

Práce

Někdo na něco, co řeknete nebo uděláte, silně emočně zareaguje. Tato reakce je nevhodná a měli byste to této osobě říct. S největší pravděpodobností tato osoba ztratila kontakt s realitou a s racionálním myšlením. Uveďte ho nebo ji na pravou míru.

Peníze

Tento týden vám přináší úlevu. Zjistíte, že změna je možná. Pokud jste byli laxní ke stabilizaci své kariéry, je čas udělat změnu. Pokud vaše kariéra nechce spolupracovat, musíte si naplánovat kroky ke změně. Peníze následují, když se dostanete do kontaktu se svými emocemi. To, co vás činí šťastnými, dá vašemu pracovnímu životu smysl.

Zdraví

Dopřejte si výhodu dobrého vzhledu. Správně: věnujte pozornost tomu, jak vypadáte. Není to tak povrchní, jak to zní. To, abyste vypadali dobře, je snaha všímat si toho, co se vám na sobě líbí a co považujete za své nejsilnější stránky. Všimnout si toho je prvním krokem k tomu, abyste začali jednat podle toho, co chcete zlepšit. Ať už se jedná o účes nebo cvičení, v kontextu vypadání dobře budete snadněji přijímat to, co je třeba udělat.

Přečtěte si také