Denní horoskop VAH na 21. 5. 2023

Váhy 21. 5. 2023

Tento den je dnem pochybností, kdy si můžete klást těžké otázky, na které potřebujete znát odpovědi. Pokud rádi meditujete, přemýšlejte o tom, že byste tomu dnes věnovali více času. Mohli byste se toho o sobě hodně dozvědět. U druhých lidí uvidíte celou paletu lidských emocí, od radosti až po zklamání. Kam zapadáte vy?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie pravděpodobně nemá ideální vliv na první rande, ale není to ani konec světa. Dobře, možná se budete cítit trochu nejistí, ale váš partner bude také. Pokud ho dokážete zaujmout tím, že se budete zajímat o něj a jeho životní historii, pak by zbytek měl být snadný. Brzy se konverzace rozproudí.

Práce

Nebojíte se být k ostatním upřímní. Říkejte věci tak, jak jsou, a buďte asertivní ve svých informacích. Takový přístup je může rozrušit, ale v konečném důsledku je to v jejich i vašem nejlepším zájmu. Nevyhýbejte se pravdě.

Peníze

Tento týden se týká oblasti vašeho horoskopu, která vládne romantice, rodině a zábavě, takže možná budete více přemýšlet o utrácení peněz v těchto oblastech než o jejich šetření. To je prozatím v pořádku, ale vesmír má tendenci přinášet náhlé a někdy i nevítané změny. Ujistěte se, že si nějaké peníze schováte na později. Mezitím přicházejí dobré zprávy v oblasti vašeho zaměstnání. Oslavte postup vzhůru!

Zdraví

Aspekt dne vytváří jakousi harmonii, která vám dnes dodá klidný pocit. Možná najdete další lidi, kteří to cítí stejně, a rozhodně to uznejte a podpořte. Věnujte také chvíli kontrole svého těla a všimněte si, odkud tento pocit přichází. Je to velmi zvláštní místo ve vašem těle a možná budete chtít najít nějaký způsob, jak ho uctít. Krásný by byl horký obklad z čerstvých šalvějových listů.

Přečtěte si také