Denní horoskop VAH na 21. 7. 2022

Váhy 21. 7. 2022

Váhy, vaše umělecká stránka se chce nějakým způsobem prosadit na rozhlasových vlnách. Možná byste měli zvážit vytvoření webových stránek nebo se stát komentátorem v místním rozhlasovém pořadu. Vaše sny potřebují prostředek, aby se dostaly ke svému publiku. Máte schopnost inspirovat mnoho lidí. Berte tuto schopnost vážně a využijte své tvůrčí nadání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Panuje zde velmi příjemná atmosféra, která usnadňuje vycházení ven a společenské setkávání, ať už je to možné jakýmkoli způsobem, protože lidé jsou velmi otevření k setkávání s ostatními a k rozhovorům o sobě, o svém životě, o svých radostech a strastech v bezpečném prostředí. Planetární energie přináší nádech romantického příslibu, i když se pravděpodobně hned tak nic příliš vášnivého dít nebude, zejména pokud jste se teprve seznámili – ale dejte tomu čas.

Práce

Stále jste v příznivé pozici jako včera, ale najednou se sázky zvýšily. O věc, o které jste si mysleli, že je automaticky vaše, teď bojují jiní lidé. Nyní budete muset vynaložit více úsilí.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká několik náročných aspektů, které ovlivňují vaše peníze. Aktivita v oblasti peněz vás vrátí do jednodušších časů. Ovlivněny jsou také vaše dluhy. Splaťte je nebo si půjčte, abyste mohli rozšířit své podnikatelské aktivity.

Zdraví

Můžete si dopřát spoustu rozmazlování, aniž byste museli vykrást banku, stačí jen věnovat trochu času zkoumání toho, co se vám líbí. Možná máte v lékárničce určité esenciální oleje, například mandarinkový a grapefruitový, které vám zvednou náladu. Pokud máte přístup k vaně, koupel v epsomské soli s několika kapkami esenciálního oleje je levný způsob, jak přinést zklidnění nervové soustavě a příliš napjatým svalům. Možná můžete dopřát svým nadledvinám a trávicímu traktu odpočinek tím, že přejdete od kávy k lahodným čajům s nižším obsahem kofeinu nebo bez něj. V dnešní době je také k dispozici několik aplikací, které nabízejí hypnózu, řízenou meditaci a příběhy na dobrou noc.

Přečtěte si také