Denní horoskop VAH na 22. 2. 2023

Váhy 22. 2. 2023

Váhy, pravděpodobně pocítíte přitažlivost vzdálených zemí. Dnes byste se mohli zastavit v kanceláři cestovní kanceláře, kolem které jste už nesčetněkrát prošli, a zírat na obrázky. Thajsko, Hongkong a Nový Zéland jsou jen některá z míst, která byste rádi viděli. Obrázky vypadají tak lákavě. Jen do toho. Naplánujte si takový výlet, i když to nejspíš bude jen dočasné zpestření. Vaše toulky naznačují zásadní neklid, který je třeba vyřešit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra nemusí být zrovna nejvhodnějším vesmírným prostředím pro to, abyste se někoho zvláštního zeptali, zda by s vámi nechtěl jít na rande. Z důvodů, které zná jen on sám, se prostě nedokáže dostat do nálady pro tuto příležitost nebo na vaši žádost adekvátně reagovat. Neberte si to však osobně, protože brzy bude všechno úplně jinak. Je možné, abyste se stali důvěrnějšími.

Práce

Roztržitý a chaotický přístup někoho jiného vám během dopoledne způsobí třenice. Konflikt s touto osobou bude poměrně obtížné zvládnout na všech úrovních. Snažte se z toho nedělat příliš velkou vědu. Nechte to být a jděte dál.

Peníze

Tento týden je důležité, abyste své představy a potřeby sdělovali co nejjasněji. Říkejte obtížné věci v mentorských a profesních odborech. Čím více to dokážete, tím dříve se vrátíte do normálního života. Mezitím by vaše naděje a sny mohly být na okrajích trochu rozmazané. Udělejte si čas na to, abyste se soustředili na osobní a finanční cíle.

Zdraví

Možná dnes překvapíte sami sebe. Mohl by nastat čas, kdy zazáříte  jako slunce, které proniká skrz mraky, byste mohli rozzářit místnost, když to nejméně čekáte. Užijte si to. Možná je čas dopřát si trochu nakupování na internetu. Dobrým nápadem by byl nový hydratační krém nebo třeba náušnice či nový klobouk. Něco, co zvýrazní vaši hlavu, odkud vyzařuje vaše tepelná energie.

Přečtěte si také