Denní horoskop VAH na 23. 3. 2023

Váhy 23. 3. 2023

Dnešní den je pro vás vzrušující, Váhy. Můžete toho docela dost dokázat. Vaše intuice je obzvláště bystrá a vaše citlivost silná. Počítače vás dnes mohou dráždit. Je možné, že se rozčílíte, pokud se vám porouchá notebook. Svou práci si často ukládejte. Mějte na paměti, že je to jen stroj. Nenechte se jím rozhodit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes zažijete mimořádný dotek spolupráce. Pokud došlo ke konfliktu, můžete ho vyřešit tím, že si navzájem sdělíte, co si o některých věcech myslíte, a rozhodnete se, že byste rádi vytvořili příležitost k uzdravení tam, kde mohlo dojít k roztržce. Začít s tímto procesem je snadné, protože kolem vás panuje spousta dobré vůle.

Práce

Dnešní planetární prostředí vytváří celkovou atmosféru, která je lehkovážnější, uvolněnější a flexibilnější. V následujících čtyřech týdnech se bude jednat o převládající tón, čímž se vytvoří mnohem příznivější atmosféra pro vaši činnost.

Peníze

Obvykle jste dost jasnovidní, ale tento týden můžete překvapit i sami sebe. Vesmír otevírá komunikační kanály, aby vám poskytl všechny informace, které budete potřebovat k dalšímu kroku. Nedivte se, že jste nyní trochu přelétaví. Příští týden se vrátíte na zvolenou finanční cestu.

Zdraví

Dnes je pravděpodobně den, kdy budete v pokušení odklonit se od zdravého jídelníčku nebo vynechat cvičení, které je tak důležité pro vaši pohodu. Ve vzduchu je cítit touha po útěku, která způsobuje, že se chování začíná spojovat s jídlem a leností. Pokud se dnes večer chystáte sedět doma a dívat se na film, zkuste udělat malé ústupky: zmrzlina na bázi sóji, popcorn s kvasnicovou příchutí místo másla, čerstvá limonáda místo sodovky.

Přečtěte si také