Denní horoskop VAH na 23. 4. 2023

Váhy 23. 4. 2023

Aby se sny mohly uskutečnit, musí mít prostředek, díky kterému se mohou projevit, Váhy. Dnešek je dnem, který vám pomůže tyto sny uskutečnit. Využijte neuvěřitelnou uzemňující sílu, abyste zároveň rozšířili svou mysl a realisticky ji vrátili na zem. Spojte prastarou moudrost s praktickým plánováním a pomozte uvést do pohybu mocnou vlnu budoucnosti. Máte k dispozici všechny potřebné nástroje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce může přivést k vašim dveřím někoho, kdo si myslí, že vám rozumí, a doufá v nějaké znamení. Ačkoli to má základ velmi dobrého přátelství, v současné době o vás fantazírují a mohli by být daleko od pravdy. Budete je tedy muset uklidnit a jemně je vpustit do svého srdce  pokud si to opravdu přejete. V opačném případě buďte velmi pevní.

Práce

Mezi vámi a vaší prací a vašimi spolupracovníky budou po následující čtyři týdny existovat základní třecí plochy. Tento trend začíná již dnes, a ať už jste v práci, nebo ne, možná již třenice vnitřně pociťujete. Je to znamení změny.

Peníze

Tento týden vám přináší úlevu. Zjistíte, že změna je možná. Pokud jste byli laxní ke stabilizaci své kariéry a hleděli jste na postup, je čas udělat změnu. Pokud vaše kariéra nechce spolupracovat, musíte si naplánovat kroky ke změně. Peníze následují, když se dostanete do kontaktu se svými emocemi. To, co vás činí šťastnými, dá vašemu pracovnímu životu smysl.

Zdraví

S dnešními pohyby planet je čas podívat se na to, jaké potraviny pravidelně jíte a jak to ovlivňuje vaše emoce. Procvičte si dobrý pohled na to, jak se cítíte, když se chystáte do postele a když se ráno chystáte do práce. Cítíte se silní a pružní, klidní a uvolnění? Jídlo má obrovský vliv na to, jak zpracováváme své emoce, a to jak to, co jíme, tak to, jak to jíme. Začněte si dávat větší pozor, možná je čas přehodnotit některé své návyky, jako je jídlo při sledování obzvlášť rozrušujících zpráv nebo jídlo u pracovního stolu, protože máte pocit, že si nemůžete dovolit čas potřebný na pořádnou přestávku na oběd.

Přečtěte si také