Denní horoskop VAH na 24. 1. 2023

Váhy 24. 1. 2023

Nepříjemné zprávy týkající se peněz by vás dnes mohly trochu rozhodit, Váhy. Možná, že šek, který jste očekávali, nedorazil včas, nebo možná banka udělala počítačovou chybu týkající se vašeho účtu. Není to nic, co by se nedalo napravit, i když to bude nepříjemné, když budete muset vyřizovat všechny ty telefonáty. V zásadě by pro vás mělo vše probíhat velmi dobře. Jedná se pouze o dočasnou překážku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte tendenci setrvávat v obtížných vztahových situacích mnohem déle, než je ve skutečnosti nutné. Nebeská konfigurace vám pomáhá pochopit, jak zničující pro duši může být setrvávat na místě, když vás každý aspekt vaší bytosti nabádá, abyste se pohnuli a odešli. Potřebujete k sobě vyvinout trochu více soucitu a dát si šanci na změnu, pokud je to nutné.

Práce

Vaše myšlenky jsou dnes podporovány ze všech stran. Jste ve skvělé pozici, abyste mohli pokročit ve svých plánech, a tak se do toho pusťte. Pokud doufáte, že se někam vydáte na vlastní pěst, nyní je k tomu vhodná doba.

Peníze

Tento týden pro vás znamená zodpovědnější přístup k navazování a rozvíjení pracovních kontaktů z řad svých sociálních skupin. I když budete možná unavení, je nejlepší zůstat déle v práci a dohnat e-maily. Drby, kterým jste vystaveni, nemusí být jen plané, ale také důležité strategické informace pro váš plán na ovládnutí světa. Nedovolte ostatním, aby si vzali veškerou výhodu.

Zdraví

Překročit hranici mezi vyčerpáním a šetřením energie je delikátní cvičení, které potřebuje podporu zdravé stravy. Přílišná konzumace sacharidů a tuků vám může vzít vitalitu přímo z těla. Dejte si pár dní na pročištění. Zkuste si připravit lehká jídla v podobě polévky a salátu, aby si vaše trávicí ústrojí odpočinulo. Zároveň pijte denně bylinný čaj z dřevité betonie a verbeny.

Přečtěte si také