Denní horoskop VAH na 24. 2. 2023

Váhy 24. 2. 2023

Vaše přirozená intuice a citlivost se dnes zvýší, Váhy. Dokážete číst myšlenky a pocity druhých a přesně je interpretovat. Bohužel tuto dovednost nedokážete tak účinně využít sami na sebe. Znovu se objevily některé staré problémy, které vám způsobují jisté trápení. Tyto problémy vás nějakým způsobem blokují. Dokud je jednou provždy nevyřešíte, nebudete se moci ve svém životě posunout dál. Možná by vám mohl pomoci profesionální jasnovidec.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes chystáte na rande, nečekejte, že prožijete romantický večer, ale očekávejte, že se budete skvěle bavit. Příznivý planetární aspekt znamená, že váš nový přítel pro vás bude s největší pravděpodobností nesmírně podnětnou společností a pravděpodobně vám také dokáže představit zcela nové dimenze života. Čekají vás velké věci.

Práce

Kvůli vaší zasněné povaze na vás dnes bude tvrdě dohlížet autorita. Vaše hlava bude v oblacích a někdo z mocných vás bude chtít co nejrychleji vrátit zpět na zem. Může tak učinit pomocí pohlavku...

Peníze

Tento týden je důležité, abyste své představy a potřeby sdělovali co nejjasněji. Říkejte obtížné věci v mentorských a profesních odborech. Čím více to dokážete, tím dříve se vrátíte do normálního života. Mezitím by vaše naděje a sny mohly být na okrajích trochu rozmazané. Udělejte si čas na to, abyste se soustředili na osobní a finanční cíle.

Zdraví

Dnes se budete cítit nejlépe, pokud se vám podaří zvýšit tepovou frekvenci. Tento den je vhodný k tomu, abyste se zaměřili na své cvičení – zejména pokud jste ho již delší dobu neprováděli. Pokud cvičení není zrovna slovo ve vašem slovníku, je na čase se na to podívat. Nemusíte dělat nic náročného – můžete si zkusit usnadnit dobrý návyk několika cviky před spaním. Jezte rozumně, i když máte chuť na extravagantní jídla. Není čas na požitkářství.

Přečtěte si také