Denní horoskop VAH na 24. 5. 2022

Váhy 24. 5. 2022

Dnes se možná rozhodnete, že si v práci přidáte pár hodin navíc nebo se pustíte do nějakého projektu navíc, abyste si vydělali trochu víc peněz. Protože se cítíte dost silní a energičtí na to, abyste přenášeli hory, Váhy, musíte si dát pozor, abyste se nepřepínali. Pracujte tvrdě a vydělávejte peníze, ale udržujte tempo. Zkuste si před spaním trochu zacvičit.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná to není nejpohodlnější rozhodnutí, jaké jste kdy v životě udělali, zvláště když se jedná o upřímnost a otevřenost vašich pocitů. Současná astrální konfigurace však naznačuje, že pokud si dodáte odvahu, můžete mít pocit, že dokážete zázraky. Není to tak, že byste museli dělat něco příliš stresujícího; stačí, když tuto osobu pozvete na rande.

Práce

V pracovní situaci jste se dostali do nepříjemného bodu. Možná máte pocit, že chcete utéct a schovat se. Možná máte pocit, že jste ztratili kontrolu nad něčím, co je pro vás důležité. Nebojte se. To, co se nyní děje, je pro dobro věci.

Peníze

Tento týden se hodně energie soustředí na vaše vztahy. Možná se budete častěji účastnit akcí se svými přáteli a profesními známými nebo navazovat kontakty novým a kreativním způsobem, který bude prospěšný pro všechny. Při zvažování nových způsobů výdělku nepočítejte s prací z domova. Může to být vše, co nyní potřebujete.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává příležitost projevit svou hravost s ostatními. Užijte si tento tranzit tím, že zvýšíte množství pohybu - nezapomeňte, že zvýšená energie pochází ze zvýšeného pohybu. Tento tranzit může mít také dlouhodobé účinky na vaše blízké vztahy. Ukažte lidem svou vřelou a hravou stránku, projevte svou náklonnost a otevřete se přijímání náklonnosti od druhých. Pijte hodně vody, abyste si udrželi přítomnost a mohli se cítit naplno.

Přečtěte si také