Denní horoskop VAH na 25. 2. 2023

Váhy 25. 2. 2023

Zatímco vaše nadšení je vysoké, vaše odolnost může být poněkud nízká, Váhy. V tomto rušném období o sebe mimořádně pečujte. Máte tendenci věci přehánět, účastnit se příliš mnoha večírků a nakupovat až do zavření obchodů. Váš společenský život je nyní ve vysokých obrátkách, ale pokud chcete mít naději, že si ho užijete, budete si muset dopřát nějaký čas na odpočinek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná konfigurace planet znamená, že váš milostný život mohou dnes ovlivnit nečekané události. Možná jste si naplánovali, že si někam vyrazíte, aniž byste očekávali, že se něco stane, ale pak můžete být velmi překvapeni, když zjistíte, že zejména jedno setkání na vás má elektrizující účinek. V důsledku toho se může stát, že se mezi vámi vytvoří nový úžasný vztah.

Práce

Máte dobré předpoklady stát se průkopníkem. Využijte svého úžasného dobrodružného ducha a uplatněte ho v oblasti práce nebo studia, které vás baví. Obraťte list. Budete příjemně překvapeni výsledky.

Peníze

Tento týden je důležité, abyste své představy a potřeby sdělovali co nejjasněji. Říkejte obtížné věci v mentorských a profesních odborech. Čím více to dokážete, tím dříve se vrátíte do normálního života. Mezitím by vaše naděje a sny mohly být na okrajích trochu rozmazané. Udělejte si čas na to, abyste se soustředili na osobní a finanční cíle.

Zdraví

Když se cítíte nenaplněni, máte tendenci svalovat vinu na druhé a dnešní den by pro vás mohl být obzvláště citlivý. Buďte k sobě laskaví a snažte se vyjádřit své pocity bez svalování viny na druhé. Zdravá dávka zelené zeleniny (brokolice, čerstvý špenátový salát, růžičková kapusta) vám dodá další energii, kterou potřebujete k zahnání negativních pocitů. Nezoufejte  můžete si pomoci více, než si myslíte. Věnujte dnes zvýšenou pozornost svému jídelníčku.

Přečtěte si také