Denní horoskop VAH na 25. 3. 2023

Váhy 25. 3. 2023

Může se zdát, že se postoj ostatních k vám mění. Možná si nejste jisti, co to znamená. Faktem je, Váhy, že se měníte, a některým vašim přátelům se může líbit, čím se stáváte, a jiní se mohou cítit méně příjemně. To, co se děje, nemůžete zastavit. Z dlouhodobého hlediska to bude velmi pozitivní proces. Jen to teď může být obtížné. Mějte strpení se svými přáteli i sami se sebou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den může být pro vás a vaši drahou polovičku velmi soukromý. Ne že by to byl nějaký problém – pravděpodobně se budete hodně smát. Ale oba si zasloužíte nějaký čas o samotě. Vztah se tím zregeneruje a sblížíte se. Někdy se musíte na chvíli od ostatních odmlčet, abyste zjistili, kolik toho skutečně sdílíte.

Práce

Vaše myšlení bude kreativní, ale zároveň velmi fundované, což je recept na velký úspěch v práci. Nenechte se zastrašit prudiči, kteří si myslí, že vědí víc než vy jen proto, že dělají stejnou práci déle než vy.

Peníze

Obvykle jste dost jasnovidní, ale tento týden můžete překvapit i sami sebe. Vesmír otevírá komunikační kanály, aby vám poskytl všechny informace, které budete potřebovat k dalšímu kroku. Nedivte se, že jste nyní trochu přelétaví. Příští týden se vrátíte na zvolenou finanční cestu.

Zdraví

Dnes můžete pocítit posun ve své schopnosti soustředit se a praktikovat zdravý životní styl. Nebeské energie zvyšují vaši schopnost vnímat své emoce, nicméně mohou ve vás zůstat pocity rozpolcenosti. Máte tendenci upustit od cvičení, když nedostanete rychle odpověď, ale to by bylo právě teď pošetilé. Pokud jste včera cvičili jógu, skvěle. Dnes si ji zopakujte. Pokud dnes cvičíte poprvé po delší době, už jen to, že si zacvičíte, vám velmi pomůže.

Přečtěte si také