Denní horoskop VAH na 25. 6. 2022

Váhy 25. 6. 2022

Dnešní den je pro vás mimořádně tvůrčí, Váhy. Měli byste si vyhradit čas a prostor na realizaci uměleckého cíle. Jste jako kouzelník, který má moc přivést fantazie k životu. Šířte kouzlo mezi ostatní a neodsuzujte své neuvěřitelné léčitelské schopnosti. Máte silnou přítomnost, která mocně vyzařuje. Buďte dobročinní a štědří k ostatním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace je skvělá pro romantiku. Ve vzduchu panuje přirozená vřelost, soucit a porozumění, které lidem umožňují pokročit ve všech druzích vztahů, a zejména v milostných záležitostech. Pokud se již cítíte hluboce oddáni jedné osobě, očekávejte, že po událostech, které se dnes odehrají, se toto pouto ještě posílí. Může to být ideální příležitost k oslavě toho, co spolu máte.

Práce

Udělejte dnes dobrodružný krok vpřed. Nebojte se riskovat. Velké riziko přináší velkou odměnu. V současné době možná nemáte pocit, že se svou kariérou stojíte na zcela stabilní půdě, ale to je v pořádku. Zhluboka se nadechněte a jděte do toho.

Peníze

Tento týden se ve vašem horoskopu rozsvítí oblasti, které chtějí vyjít ven a prozkoumat vše, co život nabízí, od emocionálních přes fyzické až po duchovní. Pokud jde o změny v oblasti peněz, je nutné jít s proudem. Nejsou špatné, ale budou vyžadovat trochu trpělivosti.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k vytvoření struktury a rovnováhy. Cvičíte, běháte, správně jíte, investujete do holistických produktů, ale k čemu je to všechno dobré, když se nemůžete pomazlit na gauči s živou bytostí, kterou jste si vybrali? Vždyť právě díky tomu se cítíme celiství a v pohodě. Ať už je to láska nebo přátelství, které ve svém životě momentálně máte, lidé nebo zbožňovaní domácí mazlíčci, nezapomínejte na svou potřebu něhy a intimity.

Přečtěte si také