Denní horoskop VAH na 25. 7. 2022

Váhy 25. 7. 2022

Váhy, sáhněte po hrnci zlata na konci duhy. Je blíž, než si myslíte. Vaše sny jsou skutečně zcela na dosah. Dnes působí síly, které vám pomáhají dosáhnout vašich cílů. Celý den byste měli být pozitivně naladěni a lidé k vám budou velmi vnímaví. Nechte se vést svou fantazií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie dodá všem diskusím, do kterých se dnes zapojíte, na údernosti a pikantnosti. Pokud máte v úmyslu vést se svým partnerem jeden z „těch“ rozhovorů, pak by bylo lepší nenechat se příliš unést, i když se k tomu můžete cítit oprávněně. Mohli byste ohrozit vztah, zejména pokud se dostanete do módu hluboké samolibosti!

Práce

Vaše sny, které byly v poslední době pošramoceny, dnes dostanou nový začátek. Neexistuje žádný důvod, proč byste si nemohli vytvořit dokonalý scénář ve své kariéře. Pracujte na tomto dokonalém scénáři místo toho, abyste se spokojili s průměrem.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz vás vrátí do jednodušších časů. Ovlivněny jsou i vaše dluhy. Splaťte je nebo si půjčte, abyste mohli rozšířit své podnikatelské aktivity.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte: věnujte mu úctu, kterou si zaslouží!

Přečtěte si také