Denní horoskop VAH na 25. 9. 2022

Váhy 25. 9. 2022

Váhy, v příštích dnech se můžete seznámit s novými lidmi. Někdo ve vašem profesním životě vám může pomoci zahájit neobvyklé experimenty, které ještě nikdo před vámi nedělal. Nebo někdo může chtít vytvořit novou službu či se dostat na zcela nový trh. Budete to právě vy, koho budou hledat, aby tyto vzrušující nové cesty prozkoumali!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš problém spočívá v tom, že v lásce, stejně jako ve všem ostatním, prostě musíte být na vše dva. Planetární aspekt dne říká, že je to v pořádku, pokud jste ochotni se vypořádat s následky. Pokud je to jeden partner pro každou stranu vaší schizofrenní osobnosti, pak vám to možná projde. Pravděpodobně budete spokojeni, ale budete šťastní?

Práce

Jízda na horské dráze nikdy nekončí, ať se snažíte jakkoli. Ať děláte, co děláte, zdá se, že drama a extrémní výkyvy vás na vaší kariérní cestě vždy provázejí. Přijměte to a užívejte si to, místo abyste se s tím snažili bojovat.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

Vidíte, co je třeba ve vašem životě změnit, a změny můžete provést jen vy. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste se stali doslova architektem svého světa. Díky dnešnímu vyrovnání jsou pravděpodobné změny na místech, kde byste to nikdy nepovažovali za možné. Abyste si udrželi vysokou energii, zkuste snížit množství kalorií ve svém jídelníčku. Začněte tím, že budete jíst lehčí jídla, a pak zkuste do svého jídelníčku zařadit některé z následujících potravin: hrášek, fenykl, petržel, celozrnné obiloviny a pistáciové oříšky (dobré pro plíce!).

Přečtěte si také