Denní horoskop VAH na 26. 1. 2023

Váhy 26. 1. 2023

Pravděpodobně máte touhu převzít velení a určitě na to máte schopnosti, tak na co čekáte, Váhy? Přestaňte sedět a čekat, až se rozhodne někdo jiný. Než se ostatní přestanou dohadovat a váhat, kterým směrem se vydat, vy už budete mít za sebou kilometry a kilometry cesty. Vaše srdce chce, abyste zaujali pevný, nezávislý postoj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Diskuse by mohly zasáhnout do velmi metafyzických oblastí, pokud jde o vaše blízké osobní vztahy. Významný planetární aspekt tohoto dne odhaluje, že váš partner (současný nebo budoucí) možná skrývá mnohem víc, než se na první pohled zdá. Možná zjistíte, že jste spolu sdíleli minulý život nebo že máte poslání, kterého se budete oba účastnit, v tomto životě. Vaše rozhovory budou jistě sahat daleko a doširoka.

Práce

Skvělý nápad, který vás napadne ráno, může být odpoledne příliš rozměklý. Řiďte se svým prvním instinktem, místo abyste o nápadu pochybovali, upravovali ho a snižovali jeho hodnotu, dokud přestane dávat smysl.

Peníze

Tento týden pro vás znamená zodpovědnější přístup k navazování a rozvíjení pracovních kontaktů z řad vašich sociálních skupin. I když budete možná unavení, je nejlepší zůstat po práci a dohnat e-maily z navazování kontaktů. Drby, kterým jste vystaveni, nemusí být jen plané, ale také můžou být důležité strategické informace pro váš plán na ovládnutí světa. Nedovolte ostatním, aby si vzali veškerou výhodu.

Zdraví

Vyvážujete svůj jídelníček? Není pro vás téměř nic nudnějšího než myšlenka na to, že děláte něco, co vás vyživuje. Mnohem raději byste pečovali o někoho jiného a měli na tom založený vztah. Ať už se jedná o váš jídelníček nebo cvičební režim, je důležité vytvořit si k sobě vztah, který vás povzbudí a přinese vám trochu vzrušení z toho, že zůstáváte zdraví. Pokud dáváte přednost kontaktu s jinými lidmi, přihlaste se do kurzu výživného vaření nebo se připojte k virtuálnímu chatu o cvičení.

Přečtěte si také