Denní horoskop VAH na 26. 3. 2023

Váhy 26. 3. 2023

Dnes možná budete chtít strávit volný čas o samotě a přemýšlet o různých nápadech, Váhy. Duchovní nebo metafyzické filozofie ze starých kultur nebo cizích zemí by vás mohly přitahovat více než obvykle. Čtení o nich by se v této době mohlo blížit posedlosti, ale to je v pořádku. Cokoli se dnes dozvíte, pravděpodobně výrazně přispěje k vašemu osobnímu růstu a možná i sebevyjádření.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Líbí se vám, že můžete lidi zmást slovy. Právě teď máte šanci zcela oklamat svůj milostný zájem, aby uvěřil malému plánu, který jste vymysleli. Možná se vám podaří ho oklamat a budete mít ze sebe opravdu radost, ale netvařte se tak samolibě. Možná se ještě bude smát jako poslední, protože co se má točit, to se také točí.

Práce

Ve své kariéře jste se dostali na pohodlné místo a možná je pro vás snadné být spokojený s místem, na kterém se právě nacházíte. Nebuďte však příliš spokojení. Dostali jste se až sem a nyní je čas posunout se na další úroveň.

Peníze

Obvykle jste dost jasnovidní, ale tento týden můžete překvapit i sami sebe. Vesmír otevírá komunikační kanály, aby vám poskytl všechny informace, které budete potřebovat k dalšímu kroku. Nedivte se, že jste nyní trochu přelétaví. Příští týden se vrátíte na zvolenou finanční cestu.

Zdraví

Dnešní den je pro vás nádherným tranzitem. Budete si moci všimnout, čeho jste připraveni se zbavit – určitých vzorců chování, starých potravin ve skříních a starého oblečení ve skříni. Dokonce i některé vztahy se mohou ukázat jako nezdravé a překonané. Vzdáním se starého a přežitého můžete hodně získat. Udělejte si inventuru svého života  zbavte se toho, co vám nevyhovuje, a vytvořte prostor pro vše nové.

Přečtěte si také